Mergi la conţinutul principal

Drogatul din gara CFR rămâne la puşcărie

deţinutul Sandu Ionuţ Ciprian nu a reuşit să îi convingă pe judecătorii instanţei superioare să îi aprobe liberarea condiţionată • individul condamnat pentru că i-a ameninţat pe călători şi poliţişti, după ce s-a drogat cu  prenadez, rămâne în spatele gratiilor

 

Brăileanul Sandu Ionuţ Ciprian, cel care s-a drogat cu prenadez şi i-a ameninţat pe călătorii din gara CFR şi pe poliţişti, nu a reuşit să îşi recapete libertatea. Deşi prima instanţa a respins cererea de liberare condiţionată a deţinutului, acesta a insistat şi a fortmulat contestaţie. Dosarul a ajuns la Tribunalul Brăila. În urmă cu două zile, judecătorii au dat soluţia care nu este în favoarea condamnatului. El mai rămâne o perioadă în spatele gratiilor. “Respinge ca nefondată contestaţia formulată de condamnatul Sandu Ionuţ Ciprian împotriva Sentinţei Penale din 20.05.2019 pronunţată de Judecătoria Brăila. Menţine ca fiind legală şi temeinică hotărîrea instanţei de fond. Definitivă”, au decis judecătorii.  Iniţial, Judecătoria Brăila a fost cea care a respins neîntemeiată cererea de liberare condiţionată formulată de către petentul Sandu Ionuţ Ciprian.

Cuţitarul drogat din gară a primit sentinţa finală în martie 2018, el fiind condamnat la o pedeapsă de 2 ani şi 10 luni de închisoare pentru ultraj la poliţist şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Atacul violent de la Gară s-a produs în dimineaţa zilei de 21 septembrie 2017, când Ionuţ - Ciprian Sandu, brăileanul care îşi ducea traiul prin zona Gării CFR, s-a drogat bine cu prenadez, apoi şi-a pus un cuţit de 30 centimetri la brâu şi s-a apucat să îi ameninţe pe călătorii din gară, pe taximetrişti şi chiar pe poliţiştii veniţi să îl liniştească. El a fost într-un final imobilizat.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro