Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Drept la replica vizavi de articolul "Imi pare rau ca l-am ajutat pe Chiru sa ajunga vicepresedinte al CJ"

In virtutea dreptului la replica, ma simt obligat sa raspund jignirilor si ofensei aduse de domnul Ion Arama in nr. 1008 al ziarului "Obiectiv - Vocea Brailei".
Domnul Ion Arama nu poate intelege in primul rind ce inseamna acea negociere politica pentru ca el a fost permanent "felul doi" in politica si nu a avut posibilitatea de a sta la masa tratativelor.
Oricum el si-a vindut votul pe mai nimic, dar avind o pasiune, fiind discipol al lui Bachus, primeste permanent de la cei care l-au cumparat votca zilnica cu care ne parfumeaza permanent. Respiratia, transpiratia si fizicul ii duhnesc zi de zi a alcool.
Dat fiind aceasta stare, il cred ca are multe nedumeriri, mai ales dimineata pina la ora 9.00 cit mai este treaz.
Totusi, pentru lamurirea cititorilor, fac urmatoarele precizari:
1) Eu sint presedintele unei organizatii de partid si tin conferinte de presa in care fac declaratii politice
Intr-una dintre aceste conferinte am mentionat ca retragem sprijinul politic al domnului Cibu deoarece asta este hotarirea partidului la Braila. Domnul Caprariu este prim-vicepresedinte al organizatiei si stie ce este disciplina de partid, iar cind am afirmat ca voturile cistigate de PUR nu vor mai sustine decit proiectele de hotarire care vizeaza doar binele orasului, am stiut eu ce spun... Oricum, domnul Arama nu are cum sa priceapa...
In ceea ce priveste negocierea pentru functiile de presedinte si vicepresedinti ai Consiliului Judetean se stie ca Alianta a pierdut pozitia unu pentru ca la negocierile cu PUR au fost domnii Varga si Cibu, iar lipsa lor crasa de experienta si modul de "pietari" in care s-au manifestat, m-au facut sa merg alaturi de PSD, condus de domnul Balcan. Nu stiam cine este varianta PSD pentru presedinte cind am semnat protocolul.
2) In ceea ce priveste activitatea mea la Consiliul Judetean, nu-mi reprosez nimic deoarece am fost intr-o comunicare permanenta cu oamenii din subordine, cu care am si avut relatii foarte bune, cu una sau doua exceptii inerente.
Iar despre activitatile specifice, va declar ca raportul de activitate aflat pe internet este doar o sinteza. Activitatea mea intr-un an si jumatate ar umple 200 de pagini. Inclusiv activitati sociale cu oameni care au deschis usa vicepresedintelui Chiru si pe care i-am sprijinit practic si palpabil.
3) Eu nu l-am jignit pe domnul dr. Gheorghiu (PSD) niciodata, pot spune ca este un om agreabil, cu simtul umorului si profesionist recunoscut.
4) "Problema" cu apartamentul nr. 4 din blocul B 18 - Atribuirea lui s-a facut respectind legea, colegii si decizia presedintelui care si-a pus semnatura pe 4 (patru) documente in care se preciza clar pozitia oficiala a Consiliului Judetean. Eu personal am sesizat DNA in acest caz si cred ca se va elucida clar situatia.
5) Cu regret o spun, dar daca domnul Arama Ion nu ar avea copiii pe care ii apreciez si pe care ii cunosc personal, l-as fi "incondeiat" intr-un mod foarte personal. Spun doar atit, ca el si inca vreo doi din Consiliul Judetean - Candidatu, Ritzinger - vor ramine vesnic "cozi de topor", iar Arama Ion este o epava care nu a avut nicicind ce cauta in Consiliul Judetean, nici acum, nici altadata.

Ec. dr. Gheorghe Chiru, Presedinte P.P.C.D. Braila si vicepresedinte al Consiliului Judetean Braila
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii