Mergi la conţinutul principal

Dragoste neîmpărtăşită, cu final în sala de judecată

• scandal în Tichileşti după ce o tânără a refuzat prietenia unui bărbat • procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor Andrei Chivu şi Ionuţ Ciucaşu, pentru infracţiunile de violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe, ameninţare şi conducere fără permis • în primăvara anului trecut, inculpaţii s-au deplasat cu autoturismul la o locuinţă din Tichileşti, au pătruns în curte neinvitaţi, iar unul dintre ei l-a agresat şi ameninţat pe proprietar • totul din cauză că fiica acestuia din urmă nu răspunsese avansurilor agresorului

 

Doi brăileni au fost trimişi în faţa instanţei, după ce au dat buzna în curtea locuinţei unei familii din Tichileşti şi l-au agresat pe proprietar. Supărarea a pornit de la faptul că unul dintre bărbaţi, care tot încerca să lege o relaţie de prietenie cu fiica proprietarului, era refuzat în mod repetat.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila au stabilit vinovăţia inculpaţilor Andrei Chivu, de 38 de ani, şi Ionuţ Ciucaşu, de 29 de ani, pentru infracţiunile de conducere fără permis, violare de domiciliu, primul inculpat având în listă şi infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

Potrivit comunicatului transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, primul incident din Tichileşti, în care autorii au fost cei doi inculpaţi, s-a produs în dimineaţa zilei de 26 martie 2017, în jurul orei 7.30, fiind formulată plângere la Poliţie. Persoana vătămată M.M. se afla la locuinţa sa din comuna Tichileşti, împreună cu soţia şi fiica. La un moment dat, bărbatul a auzit zgomote venind din curtea locuinţei, astfel că a ieşit afară, unde a dat nas în nas cu Andrei Chivu şi Ionuţ Ciucaşu. Le-a cerut să iasă afară din curte, dar a fost împins cu putere de către inculpatul Andrei Chivu, astfel că s-a dezechilibrat şi a căzut. Alarmată de scandalul din curte, a ieşit din casă şi soţia victimei şi abia la insistenţele acesteia cei doi tineri au părăsit imobilul. Nu înainte însă ca Andrei să-i “arunce” proprietarului ameninţări cu moartea şi cu incendierea locuinţei.

Întreaga scenă s-a produs chiar sub privirile celei căreia agresorul îi ceruse inistent prietenie, aşa că tânăra n-a avut nici o problemă să-l indentifice pe inculpat. Ajunşi în stradă, cei doi tineri s-au urcat în maşina cu care veniseră de la Brăila şi au pornit în trombă. Numai că la scurt timp au revenit în faţa locuinţei lui M.M au intrat din nou în domiciliul persoanei vătămate, proferând ameninţări la adresa acesteia. Terorizată, fiica proprietarului a sesizat poliţiştii prin numărul de urgenţă 112, la scurt timp în zonă ajungând un echipaj de poliţie.

Oamenii legii i-au găsit pe cei doi inculpaţi lângă autoturismul parcat în faţa locuinţei lui M.M., iar când i-au legitimat au constatat că nu posedă permis de conducere.

 

Episodul II al scandalului din Tichileşti

Incidentul din luna martie nu avea să fie singurul. După cum arată procurorul de caz, în seara de 2 aprilie 2017, ora 22.20, lucrătorii de poliţie au fost sesizaţi din nou de tânăra din Tichileşti, fiica localnicului M.M., cu privire la faptul că cei doi, Andrei Chivu şi Ionuţ Ciucaşu, au revenit puşi pe scandal. Doi agenţi de poliţie s-au deplasat la adresa indicată şi au calmat spiritele. În faţa anchetatorilor, bărbaţii au spus că nu ei ar fi condus autoturismul, ci o altă persoană, care avea permis de conducere. Fiind audiat în calitate de suspect, Andrei Chivu a declarat că, în noaptea cu pricina a venit la poarta tineri şi a strigat-o, fără să fi pătruns însă în curtea locuinţei. De asemenea, nu a recunoscut că l-ar fi ameninţat pe tatăl tinerei ori că l-ar fi jignit. Mai mult s-a plâns că el ar fi fost lovit de proprietarul casei cu o furcă peste antebraţul drept.

Potrivit informaţiilor transmise de Serviciul Rutier, inculpatul Andrei Chivu figura ca fiind posesor al permisului de conducere, însă la datele de 26 martie 2017 şi 2 aprilie 2017 nu avea dreptul să conducă autovehicule, întrucât permisul îi fusese suspendat. Ionuţ Ciucaşu nu era însă posesor al permisului de conducere, după cum au transmis poliţiştii, dar a condus autoturismul amicului său, în zilele de 26 martie si 2 aprilie 2017.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro