Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dragomir va propune LPF acordarea unui trofeu jucatorului Banel Nicolita

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, vineri, ca va propune forului pe care il conduce acordarea unui trofeu Fair Play jucatorului stelist Banel Nicolita.
"Acest copil este de mare caracter. Gestul care l-a facut la meciul cu Rapid a fost extraordinar. A luat acea sticla aruncata in directia sa de un suporter rapidist si a dat-o pe marginea terenului fara ca arbitrul sa observe. Este la al doilea gest de fair-play pe care il face, dupa ce nu a vrut raul Timisoarei, cind a spus ca nu a auzit nici o scandare impotriva sa dupa ce unii spectatori l-au injurat", a declarat Dragomir, criticind gestul "dementului care a aruncat cu sticla in teren".
Galeria formatiei Politehnica Timisoara l-a catalogat drept "tigan" pe mijlocasul echipei Steaua, Banel Nicolita, in timpul partidei Poli Timisoara - Steaua, scor 0-0, contind pentru etapa a III-a a Diviziei A, disputata pe data de 20 august 2005.
Incidentul a fost analizat de Comisia de Disciplina a FRF, care a clasat cazul din lipsa de probe. La audieri, mijlocasul Banel Nicolita a declarat ca nu a auzit scandarile la adresa sa deoarece era concentrat asupra jocului.
Oficialul LPF a apreciat organizarea de la meciul Rapid - Steaua din sferturile Cupei UEFA drept una "cum n-a mai existat in Romania pina acum".
Despre jocul celor doua echipe, Dumitru Dragomir a spus ca a fost unul dirz. "A fost un joc normal, dar dirz, ca in campionatul Romaniei. Ambele echipe au jucat pentru calificare. Sa nu uitam ca nici meciul Barcelona - Chelsea nu a fost unul senzational. In astfel de faze ale competitiei, miza isi spune cuvintul. Toti jucatorii au alergat foarte mult si cred ca din punct de vedere fizic ne ridicam la nivelul cel mai ridicat al fotbalului mondial", a precizat Dragomir.
Presedintele LPF considera ca atit Steaua, cit si Rapid au fata de finala Cupei UEFA. "Ambele pot ajunge in finala. Prima sansa la calificare o are fotbalul romanesc. Matematic insa, Steaua are sanse mai mari ca Rapid, deoarece a inscris in deplasare", a spus Dragomir.
Dumitru Dragomir a mai adaugat ca formatia germana Schalke 04 este cea mai puternica formatie ramasa in Cupa UEFA.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii