Mergi la conţinutul principal

Dragomir prezintă «reţeta» care îl recomandă pentru Primărie

PSD-istul Marian Dragomir a prezentat, ieri, un sumar al calităţilor şi atuurilor sale care îl recomandă pentru a deveni viitorul primar al Brăilei. Însoţit de primarul Aurel Simionescu, secretarul de stat la Ministerul Sănătăţii Francisc Chiriac, preşedintele interimar PSD Brăila, Ion Rotaru, fostul ministru al Economiei Mihai Tudose şi vicepreşedintele CJ Brăila, Viorel Mortu, candidatul PSD Brăila şi-a făcut o scurtă descriere. "Am putea să vorbim despre caracter, despre civilizaţie, despre faptul că sunt un om al dialogului, că am pregătire profesională, de faptul că am condus instituţii publice. Pot să enumăr Compania Naţională de Administrare a Fondului Piscicol unde am avut în responsabilitate 5 judeţe din Sud-Estul României. Şi pot să continui cu Garda de Mediu, cu faptul că am fost consilier municipal şi judeţean, că am fost activ în Comisia de agricultură la Parlament, că sunt vicelider al grupului social-democrat din Camera Deputaţilor, dar şi faptul că am lucrat timp de 7 ani de zile la o societate multinaţională cu peste 2.000 de angajaţi. Am coordonat investiţiile în 10 judeţe din Sud-Estul României şi două sectoare din Bucureşti", a declarat Dragomir. Acesta a menţionat că printre priorităţile sale se va regăsi atragerea de investitori noi prin facilităţile oferite de municipiu, dar şi sprijinirea oamenilor de afaceri locali. "Provocarea oricărui primar este să facă mai multe lucruri. Pornind de la lucrurile simple aş spune că e nevoie de mai multe spaţii verzi, mai multe locuri de parcare, mai multe locuri de joacă pentru copii, transport civilizat, informatizare şi lucruri pe care le aşteaptă oamenii de afaceri din Brăila, pentru că şi pe ei trebuie să îi punem în centrul atenţiei.

Pentru că oamenii de afaceri locali sunt cei care au creat locuri de muncă până în prezent. Cei care au contribuit prin munca, efortul şi banii pe care i-au investit în acest oraş. Vreau ca şi în viitor să avem o deschidere foarte mare pentru ca Primăria să elibereze avize la timp. Să facem comparaţii de fiecare dată între procedurile din Brăila şi Galaţi. De ce nu?! Vreau ca fiecare cetăţean din Brăila care îşi doreşte să afle o informaţie publică să o poată găsi în timp util atât pe site-ul Primăriei, cât şi la birourile pe care le vom înfiinţa în acest sens", a mai completat Dragomir. De asemenea, acesta a amintit şi faptul că dacă va ajunge primar, nu va refuza dialogul cu liderii gălăţeni, însă cu precizarea că relaţiile şi avantajele ambelor părţi ar trebui să fie egale în cazul în care vor exista proiecte comune.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro