Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dragomir crede ca Steaua - Dinamo ar trebui sa se joace in Ghencea

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, ca ar fi normal ca derbiul Steaua - Dinamo sa se poata disputa pe arena din Bulevardul Ghencea, apreciind ca sanctionarea "ros-albastrilor" cu disputarea a trei partide la 150 de kilometri distanta ar influenta lupta pentru titlu.
"Ca sa fiu subiectiv, e normal sa se reduca pentru ca asa cum meciul Dinamo - Steaua s-a jucat pe Dinamo, asa si Steaua - Dinamo ar trebui sa se joace pe Ghencea. Aceasta sanctiune ar putea influenta campionatul si e normal sa se reduca daca vrem sa nu incurcam cu buna stiinta bunul curs al competitiei. Daca exista paragraf de regulament, sint sanse sa se reduca sanctiunea. Daca nu, nu", a punctat presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).
Dragomir crede ca daca in Romania s-ar fi petrecut incidente similare cu cele din Italia, care au dus la suspendarea campionatului, responsbilii din fotbalul romanesc ar fi fost "spulberati". "A fost un soc faptul ca n-am jucat cu Italia. Un astfel de ghinion se intimpla o data la o suta de ani. Dar nu a fost vina cuiva, nu putem sa acuzam pe nimeni. Daca se intimpla la noi ce a fost in Italia, nu ne ierta lumea si mass-media din Romania 50 de ani de acum incolo. Italienii au pus batista pe tambal, iar presa de acolo a trecut de partea fotbalului. Daca era aici, presa ne spulbera pina acum", a adaugat Dragomir.
Echipa Steaua Bucuresti a fost sanctjionata, luni, de Comisia de Disciplina a FRF, cu disputarea a trei partide la cel putin 150 de kilometri distanta de propria arena, ca urmare a incidentelor provocate de suporteri la meciurile cu Poli Timisoara si Universitatea Craiova. Gruparea din Bulevardul Ghencea, care a si fost amendata cu 50.000 de lei, va face apel pentru reducerea sanctiunii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii