Mergi la conţinutul principal

Dragomir ameninţă conducerea CUP «Dunărea», după inundaţii: «Cineva va trebui să răspundă!»

Candidatul PSD la Primăria Brăila, Marian Dragomir, s-a arătat destul de deranjat de episodul inundaţiilor din municipiu şi modul în care s-a acţionat. La fel ca şi primarul Aurel Simionescu, acesta a comentat, vineri, declaraţiile lui Constantin Toma, directorul tehnic al CUP "Dunărea", catalogând explicaţia acestuia ca nefondată. "Într-un timp foarte scurt a plouat intens şi acest lucru a contribuit, într-adevăr, la amplificarea situaţiei dificile. În schimb, declaraţia respectivă este fără fundament, iar cei care au făcut o asemenea afirmaţie ar trebui să stea ei pe o stradă neasfaltată pentru a vedea care e diferenţa între civilizaţie şi afirmaţiile lor absolut irealiste. În mandatul meu sunt convins că toate străzile din Brăila vor fi asfaltate, pentru că aşa este normal. Din punct de vedere tehnic, nu cunosc situaţia exact, dar am înţeles din diferite discuţii că pompele poate nu au fost pornite la timp, ci mai târziu, dar nu am acces la acele informaţii", a declarat Dragomir. În ceea ce priveşte consecinţele, dacă în urma analizelor făcute se va stabili că sistemul de pompare a fost pornit tardiv, Dragomir a fost foarte categoric: "Atunci, cineva va trebui să răspundă!".

Simionescu: "Unii se folosesc de această situaţie mai proastă"

Prezent la conferinţa de presă, preşedintele executiv al PSD Brăila, Aurel Simionescu, a ţinut să intervină la acest subiect şi să critice intervenţia recentă a candidatului PNL la Primărie, Cătălin Boboc. Potrivit primarului, liberalul a lansat mai multe acuzaţii, însă pur electoral şi în necunoştinţă de cauză, deoarece străzile care au fost inundate sunt realizate încă din timpul mandatului lui Constantin Cibu. "Am văzut că unii se folosesc de această situaţie mai proastă, care se mai întâmplă, pe formatul politic în care ne aflăm. Staţia Brăila Sud şi toată partea aceea de cartier a fost realizată pe proiectul ISPA în timpul guvernării locale liberale, în 2005 - 2006 - 2007, dar «de nişte firme de casă ale PSD». Văd că asta este discuţia pe care o avem noi. Deci, au fost făcute de celebra firmă «Athena», pe contractul din perioada respectivă, urmărit cu mare atenţie de cei care erau atunci la conducerea oraşului. Restul, trageţi dumneavoastră concluzia despre afirmaţii nefondate, pe care le facem aşa, în campanie, că dă bine", a comentat Simionescu.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro