Mergi la conţinutul principal

A doua victorie în amicale pentru Dacia Unirea

• formaţia brăileană s-a impus cu 1-0 în testul cu Oţelul Galaţi • Alexandru Pop a marcat singurul gol al partidei • vineri, Dacia Unirea va susţine un nou test de verificare, în deplasare, la Metalul Buzău

 

Dacia Unirea a reuşit să bifeze miercuri a doua victorie în partidele amicale. Formaţia brăileană a făcut o primă repriză bună şi s-a impus cu 1-0 în faţa Oţelului Galaţi, graţie golului marcat de Alexandru Pop în minutul 44. O victorie oarecum aşteptată a brăilenilor ţinând cont de faptul că ei se aflau la cel de-al cincilea amical, în timp ce formaţia gălăţeană abia ieri a disputat primul test de verificare. Şi cu toate acestea cele câteva zeci de spectatori aflaţi în tribunele stadionului Siderurgistul, printre care s-au aflat şi 20-30 de membri ai galeriei formaţiei gălăţene, au asistat la un meci dinamic, frumos, cu destule situaţii de poartă de o parte şi de alta.

Mult mai omogenă, ţinând cont de stadiul avansat de pregătire, Dacia Unirea a controlat ostilităţile în prima repriză şi a irosit trei şasnse mari de gol, două prin Alexandru Pop, una prin Manea, iar un rol determinant în păstrarea intactă a tabelei de marcaj a avut-o portarul Udeanu care a avut intervernţii foarte bune între buturi. Şi la Oţelul Bârlădeanu şi Silvestre ar fi putut marca în prima jumătate a amicalului. Conform derulării ostilităţilor în teren Dacia Unirea a plecat la cabine cu un avantaj minim de un gol graţie reuşitei lui Pop din penultimul minut.

În repriza a doua nu au fost mari ocazii de gol. Oţelul a dominat teritorial dar nu a găsit calea spre gol. La Oţelul s-a văzut că achiziţiile făcute sunt fundamentate, că au venit jucători mai buni decât cei care au plecat, însă echipa abia a încheiat cantonamentul iar la capitolul omogenitate este normal să sufere deocamdată. 

Vineri Dacia Unirea va susţine vineri o altă partidă de verificare, în deplasare, la Metalul Buzău, formaţie aflată pe locul al cincilea, în Seria a II-a a Ligii a III-a.

 

Dacia Unirea: Ţicrea (min. 80: Chirilă) - Niţă (min. 70: Gîţ), Ţăranu (min. 70: Ivan), Hamza (min. 70: Olenic), Nicola (min. 70: Sima) - Vitan (min. 70: Puia), Anghelina (min. 70: Dima), Stănciulescu, Manea (min. 70: Dushkaj) - Al. Pop (min. 80: Banyoi), Bucur (min. 46: Ciucureanu).

Oţelul Galaţi prima repriză: Udeanu – David, Gâţă, Matei, Sevastian – R. Moglan, Chiriac – Bârlădeanu, Necşulescu, Al. Vasile – Silvestre.

Oţelul Galaţi repriza a doua: Vlăsie – Oprea, R. Moglan, Ilie, Manău – M. Vlad, Necşulescu (Crihană) – Bârlădeanu (Bahnaşu), Muscă, Stoian – Cârjan.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro