Mergi la conţinutul principal

Doua jucătoare și Morten Soubak, în echipa ideală a etapei a 8-a

* Amanda Kurtovic și Ana Paula Rodrigues au marcat câte 8 goluri fiecare * “Ne bucurăm că jucătoarele noastre fac parte din echipa ideală a etapei a 8-a” spune Marian Neta, vicepreședintele clubului HC Dunărea

 

A fost alcătuită echipa ideală a Ligii Florilor pentru etapa a 8-a, a turului acestei competiții, rundă în care HC Dunărea a câștigat la scor, 29-21, la SCM Gloria Buzău. Victoria, precum și maniera în care a fost obținută, a propulsat în echipa etapei două handbaliste de la HC Dunărea. Iar artizanul acestui succes, Morten Soubak, a fost declarat antrenorul etapei.

Cele două jucătoare sunt Amanda Kurtovic cu 8 goluri din 11 aruncări și Ana Paula Rodrigues cu 8 goluri din 10 aruncări.

Morten Soubak a dus echipa brăileană spre victorie, într-o manieră entuziasmantă și a fost declarat antrenorul etapei.

“Ne bucurăm că jucătoarele noastre fac parte din echipa ideală a etapei a 8-a. Toată echipa a jucat formidabil la Buzău dar cele două s-au remarcat în mod deosebit. Mă bucur totodată că antrenorul Morten Soubak a redresat formația noastră și a obținut aceasta victorie frumoasă de la Buzău”, ne-a declarat profesorul Marian Neta, vicepreședintele clubului HC Dunărea Brăila.

Celelalte cinci handbaliste care au făcut parte din echipa ideală a etapei a 8-a sunt: Cristina Enache, Ana Maria Tănăsie, Sonia Seraficeanu, Ema Ramusovic și Andreea Bujor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu