Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doua firme expozante la "Construct Expo Antreprenor" si "Romtherm"

In weekend, complexul expozitional "Romexpo" a fost gazda a doua evenimente internationale in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare - "Construct Expo Antreprenor" si "Romtherm" - la care participa si doua firme din Braila. Potrivit informatiilor prezentate de catre compania bucuresteana, la "Construct Expo Antreprenor" participa ca expozant "Mo Naldi", in timp ce la "Romtherm" participa "Cyclon Tech". "Este pentru prima oara cind participam la acest eveniment si speram sa devina o traditie. La editia din acest an a Construct Expo Antreprenor participam cu oferte in domeniul constructiilor civile si industriale livrate la cheie, precum si in domeniul materialelor de constructii", a explicat conducerea "Mo Naldi". La rindul lor, reprezentantii "Cyclon Tech" au explicat ca firma este la a 6-a participare la "Romtherm", ocazie cu care isi prezinta ofertele in domeniu ale mai multor companii din strainatate. "Sintem prezenti aici cu mai multe componente ale instalatiilor de termoficare, dar noutatea pentru aceasta editie o reprezinta panourile solare pentru ca am observat ca din ce in ce mai mult se bucura de apreciere exploatarea surselor energetice neconventionale", ne-a declarat conducerea "Cyclon Tech" Braila.
La tirgul "Construct Expo Antreprenor" expun peste 500 de firme din mai multe tari suprafata totala pusa la dispozitie de organizatori fiind de 35.100 mp, din care 19.400 mp in interior. Tematica propusa pentru aceasta editie vizeaza domenii ca "Produse si sisteme pentru constructii", "Amenajari Exterioare Edilitare", "Utilaje Industriale si Echipamente de Santier", "Instalatii Electrice", "Antreprenoriat si Executie", precum si "Proiectare Consultanta Design".
Ajunsa la cea de a XIII-a editie, "Romtherm" reuneste cele mai
cunoscute firme din domeniul incalzirii, racirii si conditionarii aerului, numarul total al expozantilor depasind 250 dintre care 186 sint firme romanesti. Saloanele organizate in cadrul acestui tirg sint "Echipamente si tehnologii pentru incalzire", "Ventilatie", "Echipamente si tehnologii pentru racire", "Aer conditionat", "Exploatarea surselor energetice neconventionale", "Sisteme de masurare si control", "Automatizari", "Sisteme de conducte", "Izolatii termice", "Baterii si obiecte sanitare" si "Pompe".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii