Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doua dosare cu "AN" si-au gasit autorii

In urma cercetarilor efectuate de politistii braileni, doua dosare inregistrate cu autori necunoscuti au fost scoase din aceasta categorie si s-a inceput cercetarea penala a celor care se fac vinovati de comiterea infractiunilor respective.
Astfel, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au probat activitatea infractionala a lui Adrian P. (24 de ani), din Braila, stabilindu-i-se ca este autorul unui furt comis in luna iunie, In dauna unei societati comerciale. La momentul acela, braileanul a sustras prin efractie, trei valuri de material textil, In valoare totala de 1.650 lei noi. Prejudiciul a fost recuperat In totalitate, iar Impotriva autorului s-a propus Inceperea urmaririi penale.
De asemenea, agentii de la Postul de Politie Movila Miresii l-au identificat pe Lefter S. (42 de ani), caruia i-au probat ca este autorul furtului comis In noaptea de 11 spre 12 februarie, In dauna Gradinitei nr.1, din comuna, de unde a sustras un computer, In valoare de 1.500 lei. Prejudiciul a fost recuperat In proportie de 50%, iar dosarul a fost Inaintat la Parchetul de pe linga Judecatoria Braila, cu propunere de trimitere In judecata.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii