Mergi la conţinutul principal

Doua accidente de munca la "Aker Braila" si "Arteferro"

In cursul zilei de ieri, Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Braila a inregistrat doua evenimente cu potential caracter de accident de munca, incidentele fiind inregistrate la SC "Aker Braila" SA, si la "Arteferro". Primul accident a avut loc la primele ore ale zilei de ieri, mai precis la ora 1.30, la societatea "Arteferro". Victima Petrica Bunea, in virsta de 20 de ani, presator metale, isi desfasura activitatea la masa de format si executa un reper. Salariatul si-a prins mina dreapta in utilajul la care lucra. In jurul orei 10.00, la santierul naval brailean, a avut loc un accident in urma caruia Lucica Leca, in virsta de 37 ani, sudor, a suferit un traumatism necesitind ingrijiri medicale. "In timpul manevrarii cu podul rulant in Fabrica Corp, a unei table de punte, aceasta a lovit un profil metalic montat provizoriu in decuparile unui perete al unei unitati de nava. Profilul a lovit in cadere salariatul si i-a provocat un traumatism. Din fericire ambele avenimente inregistrate nu sint grave", ne-a declarat inspectorul sef adjunct pe probleme de Sanatate si Securitate in Munca (SSM) al ITM Braila, Alexandru Munteanu.
De asemenea, sursa citata a mai adaugat ca incidentele soldate cu incapacitarea temporara in munca a victimelor sint in cercetarea comisiilor interne ale societatilor angajatoare, anchete care se deruleaza sub supravegherea ITM Braila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu