Mergi la conţinutul principal

Două noutăţi în lot la reunirea Daciei Unirea

• printre cei 17 jucători prezenţi la primul antrenament au fost şi nou veniţii Marius Cocîrlă şi Andrei Bădilaş • Florentin Petre, Marian Samuilă şi antrenorul cu portarii, Răzvan Ciodar au condus prima şedinţă de pregătire • jucătorii Daciei Unirea se vor antrena la Municipal şi la Tudor Vladimirescu iar între 3 şi 15 august vor face un cantonament la Poiana Braşov

 

Luni la ora 18.00, lotul echipei Dacia Unirea s-a reunit la Stadionul Municipal şi după o scurtă şedinţă, Florentin Petre a făcut şi primul antrenament. Prima şedinţă de pregătire a sezonului competiţional 2020-2021 a început în curtea stadionului, cu exerciţii de stretching, după care au urmat alergările pe aleile Parcului Monument.

La reunire s-au prezentat 17 jucători, noutăţile fiind Marius Cocîrlă, fotbalist prezentat deja oficial, de câtva timp, de clubul brăilean şi Andrei Bădilaş, născut în 2001, care a venit de la Universitatea Dunărea de Jos GalaţI, fotbalist care a fost la un pas de a se transfera vara trecută la Dacia Unirea. Staff-ul tehnic a fost de asemenea completat, pe lângă antrenorul secund, Marian Samuilă, cu bucureşteanul Răzvan Ciodar, antrenor cu portarii.

La primul antrenament au participat următorii jucători: Roberto Chirilă şi Octavian Stanciu – portari, Patrick Petre, Cosmin Novac, Petre Ioniţă, Cristian Poştoarcă, Cosmin Zamfir, Rareş Cristea, Silviu Sloată, Andrei Paliu, Andrei Bădilaş, Gabby Batchabi, Marius Cocîrlă, Valentin Robu, Alexandru Duţu, Andrei Dobre, Bogdan Petre, acesta din urmă fiind de asemenea promovat din propria pepinieră, jucători de câmp. La reunire s-a prezentat şi fundaşul stânga Bogdan Dumitru, însă acesta nu s-a schimbat pentru a se antrena. Cu toate că Florentin Petre nu a spus nimic despre acest subiect, se pare că jucătorul menţionat nu va mai continua cu gruparea brăileană.

Marţi au venit alţi doi jucători, Ştefan Sava şi Alin Mihai. Săptămână aceasta va sosi şi Manole, iar Moroianu va reveni la Brăila peste două săptămâmi.

“Suntem fericiţi că am început pregătirea şi sper ca totul să fie în regulă şi să ne desfăşurăm activitatea normal în vederea următorului sezon competiţional. Până la finalul acestei luni şedinţele de pregătire vor avea loc la Stadionul Municipal şi la Tudor Vladimirescu. Deocamdată principalul obiectiv este readaptarea organismului la efort. Vom face câte un antrenament pe zi, de luni până sâmbătă. După cum se vede, mergem în proporţie de 80% pe scheletul vechiului lot. Săptămână aceasta vor mai veni 2-3 fotbalişti cu experienţă care să facă diferenţa în teren”, ne-a declarat Florentin Petre, antrenorul principal al Daciei Unirea.

 

Cantonament la Poiana Braşov

 

Tehnicianul formaţiei brăilene a spus că, în maximum o săptămână de zile, doreşte să aibe lotul completat, ca să ştie pe cine va miza în sezonul următor. În perioada 3-15 august Dacia Unirea va merge într-un cantonament montan, cel mai probabil, la Poiana Braşov, apoi lotul va intra în ultima perioadă a pregătirilor, cea a meciurilor de verificare.

“După readaptarea organismului la efort, la începutul lunii viitoare vom merge într-un cantonament la munte şi apoi vom disputa cât mai multe meciuri amicale. Eu îmi doresc, dacă situaţia ne va permite, să facem câteva jocuri de verificare şi înainte de a pleca la munte. La club au fost luate toate măsurile impuse de Guvernul României, sper ca totul să decurgă fără niciun fel de probleme”, a mai spus Florentin Petre.

Din lot nu mai fac parte Anghel, Cubleşan, Cotigă, Percă, Lungu, Pleşa, Tudor, Apostolache.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro