Două medalii de bronz pentru sportivii de la CSM Brăila la naţionalele de kaiac canoe | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Două medalii de bronz pentru sportivii de la CSM Brăila la naţionalele de kaiac canoe

Bianca Tenia şi echipajul de kaiac 4 - 2000 m au urcat pe podium • în alte cinci probe brăilenii s-au clasat pe locul al patrulea

 

Reprezentanţii Clubului Sportiv Municipal (CSM) Brăila au obţinut două medalii de bronz şi de cinci ori s-au clasat pe poziţia a patra la Campionatul Naţional de viteză pentru juniori II şi cadeţi. Bianca Tenia a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere la finalul probei de kaiac 1 – 200 m, junioare II, aceeaşi performanţă fiind realizată de Adelin Nedelcu, Vlad Olteanu, Andrei Buzatu şi Valentin Ivan în proba de kaiac 4 – 2000 m, juniori II.

La un pas de medalii au fost Paul Musceleanu la canoe 1 – 200 m, George Ene şi Victor Văsii la kaiac 2 – 1000 m, Bianca Tenia la kaiac 1 – 500 m, George Ene, Ciprian Sârbu, Victor Văsii, Valentin Ghenov la kaiac 4 – 1000 m, Andrei Dragu şi Fabio Iosif la canoe 2 – 1000 m.

Ciprian Sârbu şi Robert Calaver s-au clasat pe locul al şaselea la kaiac 2 – 200 m, iar Rareş Dragu a ocupat locul al noulea la kaiac 1 – 2000 m juniori III.

După naţionale, s-a desfăşurat Concursul Naţional Criteriul Speranţelor Olimpice, o competiţie de selecţie pentru lotul naţional de kaiac canoe juniori II. CSM Brăila a avut patru sportivi care au participat la acest concurs şi doi au reuşit să intre în rândul tricolorilor, Bianca Tenia, care s-a clasat pe locul al doilea în finala A a probei de kaiac 1 – 500 m, şi Robert Calaver, care a obţinut locul al zecelea la kaiac 1 – 1000.

“Ca timpi sportivii noştri au mers bine, însă, de data aceasta, la Campionatul Naţional au venit sportivi mult mai bine pregătiţi. Am avut şi ghinion în aproape toate probele în care ne-am clasat pe locul al patrulea, sportivii noştri au fost foarte aproape de podium diferenţele dintre ei şi cei care au luat bronzul au fost de o palmă două la sosire. Trebuie să muncim mai mult şi vor veni şi rezultatele”, ne-a declarat antrenoarea Florentina Ion.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro