Mergi la conţinutul principal

Dosarul Stancu vs. DNA. Inculpații rămân achitați, în urma deciziei Curții de Apel Galați

* astăzi, la Curtea de Apel Galați s-a dat sentința finală față de inculpați Gheorghe Bunea Stancu, fost președinte al Consiliului Județean Brăila, fostul vice al instituției, Florin Mija, dar și alți 12 funcționari ai CJ Brăila * din soluția instanței reiese că se menține sentința de la prima instanță, respectiv Tribunal Vrancea, unde s-a dispus achitarea tuturor inculpaților acuzați de fapte de corupție de procurorii DNA

 

Dosarul Stancu vs. DNA! Soluția privind achitarea inculpaților din acest dosar cu fapte de corupție, după cum au stabilit procurorii, dispusă anul trecut la Tribunalul Vrancea, râmâne în vigoare după decizia instanței superioare. Astăzi, la Curtea de Apel Galați s-a dat sentința finală față de inculpați Gheorghe Bunea Stancu, fost președinte al Consiliului Județean Brăila, fostul vice al instituției, Florin Mija, dar și alți 12 funcționari ai CJ Brăila. Din soluția instanței reiese că se menține sentința de la prima instanță, unde s-a dispus achitarea tuturor inculpaților trimiși în judecată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție. ”Admite apelul formulat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - Direcția Națională Anticorupție - Serviciul Teritorial Galați. Desființează, în parte, sentința penală nr. 32/07.04.2021 a Tribunalului Vrancea și în rejudecare: Desființează, în totalitate, certificatul fiscal nr. 725/28.09.2009 eliberat de Primăria comunei Vădeni, jud. Brăila pentru S.C. Tancrad S.R.L. Galați. Menține celelalte dispoziții ale sentinței penale apelate. Definitivă, este soluția pronunțată la CA Galați, în ședința din 22 septembrie.

Vom reveni cu detalii în ediția de mâine a cotidianului.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro