Mergi la conţinutul principal

Dosarul «Incest la Mircea Vodă». Start la Judecată!

* inculpaţii B.F. şi B.A., frate şi soră, care au întreţinut relaţii sexuale, nu scapă de judecată * recent, Judecătoria Făurei a constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei şi a dispus începerea judecăţii cauzei privind pe cei doi inculpaţi * aceştia au fost trimişi în judecată de procurori, pentru săvârşirea a două infracţiuni de incest, în perioada anilor 2018 - 2019, când cei doi au întreţinut relaţii sexuale, rezultând cei doi copii

 

 

 

 

Începe judecata în dosarul de incest la Mircea Vodă! Trimişi în judecată pentru două infracţiuni de incest, inculpaţii  B.F. şi B.A., frate şi soră, care au întreţinut relaţii sexuale şi femeia a dat naştere la doi copii, îşi aşteaptă pedepsele la instanţă. Recent, magistraţii Judecătoriei Făurei au constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei, în luna noiembrie, şi au dispus începerea judecăţii cauzei privind pe cei doi inculpaţi. Aceştia au fost trimişi în judecată de procurori, pentru săvârşirea a două infracţiuni de incest, în perioada anilor 2018 - 2019. Cei doi copii care au rezultat în urma relaţiei dintre cei doi, au ajuns în sistemul de protecţie, după cum au transmis surse judiciare. “Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 1526/P/2020 din data de 24.11.2021 emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei, privind pe inculpatul B. F., trimis în judecată, în stare de libertate, pentru săvârşirea a două infracţiuni de «incest», prev. de art. 377 C.pen., cu aplic. art. 38 alin.1 C.pen. şi pe inculpata B. A., trimisă în judecată, în stare de libertate, pentru săvârşirea a două infracţiuni de «incest». Constată legalitatea administrării probelor, precum şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpaţii B. F. şi B. A. Cu drept de contestaţie”, este soluţia pronunţată la data de 18 ianuarie la Judecătoria Făurei şi postată pe site-ul instanţei.

După cum v-am informat în ediţiile anterioare, procurorii au stabilit că doi tineri din comuna Mircea Vodă, frate şi soră, au întreţinut relaţii sexuale şi au dat naştere unor copii. Cei doi sunt acum judecaţi pentru infracţiunea de incest.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei au dispus trimiterea în faţa instanţei a celor doi inculpaţi. Potrivit anchetatorilor, în data de 24 noiembrie, procurorii au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor B.F. şi B.A. pentru săvârşirea a două infracţiuni de incest, fapte prevăzute şi pedepsite de art 377 Cod penal cu aplicare art. 38 Cod penal. “Din probele administrate în cauză rezultă că, în perioada 2018 - 2019, fiind rude de gradul II, respectiv frate şi soră, inculpaţii B.F. şi B.A. au întreţinut raporturi sexuale la domiciliul din comuna Mircea Vodă, judeţul Brăila, raporturi ce au avut ca urmare conceperea şi naşterea minorilor B.C.R. şi B.R.D”, au stabilit procurorii.

Cauza a fost înaintată Judecătoriei Făurei, magistraţii fiind cei care vor decide pedepsele pe care le merită cei doi inculpaţi.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro