Mergi la conţinutul principal

Dosarul «Execuţie în stil mafiot»: Pistolul “Beretta” cu care a fost ucis Brot, găsit după patru zile

marţi seara, poliţiştii au găsit, în sfârşit, arma letală pe care o căutau încă din ziua de vineri, când s-a comis omorul din stradă • pistolul care a adus moartea fusese aruncat pe câmp, în zona localităţii Cazasu, printr-un lan de porumb •

 

Căutările intense ale poliţiştilor au dus la descoperirea armei cu care a fost ucis Cristian Brot, un pistol “Beretta” şi nu “Glock”, cum s-a vehiculat iniţial. Marţi seara, arma crimei a fost găsită pe câmp, în zona localităţii Cazasu.

Încă din cursul după-amiezii, mai mulţi poliţişti în civil au fost văzuţi în apropierea DN 22, zona localităţii Cazasu. Aici a fost descoperită arma crimei, după cum ne-au informat anumite surse, aruncată pe câmp, într-o solă de porumb.

Oricum, după comiterea crimei, în data de 26 mai, poliţiştii au tot căutat arma, prin zona Şoselei de Centură a municipiului, existând de asemenea, la un moment dat, date cum că ar fi fost aruncată în Dunăre. Declaraţia că pistolul este în fluviu ar fi fost dată chiar de către unul dintre inculpaţii arestaţi, care, cel mai probabil, a vrut astfel să îngreuneze ancheta, sperând că dacă nu se găseşte arma, acuzaţiile sunt mai puţine.

Oricum, cei doi tineri acuzaţi de omor şi complicitate la omor, respectiv Pîtea Florin, zis “Pekenia”, şi Pentelie Mădălin Iulian, au fost arestaţi preventiv, ei fiind prinşi, sâmbătă seara, ascunşi în hornul unei case din localitatea Surdila Greci.

În noaptea de 26/27.05.2017 a intervenit decesul lui Brot Cristian, tânărul de 28 de ani împuşcat în plină stradă. Cel acuzat de omor este “Pekenia”, acesta fiind cel care a avut pistolul şi a tras 6 gloanţe, din care trei l-au nimerit pe Brot şi i-au adus sfârşitul. În ceea ce îl priveşte pe Pentelie Mădălin, acesta a asigurat transportul autorului până la locul agresiunii, el fugind apoi cu tot cu Pekenia. Mădălin a fost arestat pentru complicitate la infracţiunea de omor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu