Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dosarul «Cuţitarul din Însurăţei» a ajuns la instanţa superioară

condamnat la 4 ani închisoare pentru tentativă de omor, Paul Varvara, de 35 de ani, îşi aşteaptă sentinţa finală la Curtea de Apel Galaţi • dosarul a fost înregistrat la instanţa superioară, termenul de judecată fiind stabilit pentru data de 15 ianuarie

 

Nemulţumit de pedeapsa aplicată de prima instanţă, Paul Varvara, de 35 de ani, cel care l-a înjunghiat pe un bărbat din Însurăţei în urma unui conflict spontan, speră să primească o pedeapsă mai uşoară. Dosarul în care acesta este judecat pentru tentativă de omor a fost înregistrat pe rolul Curţii de Apel Galaţi, în urma apelului formulat de inculpat. Primul termen de judecată la instanţa superioară a fost stabilit pentru data fe 15 ianuarie 2019.

Scandalul din Însurăţei a avut loc în seara de 9 mai, în jurul orei 20.30, poliţiştii brăileni fiind sesizaţi prin apelul de urgenţă 112. În urma anchetei poliţiştilor şi procurorului de caz s-a stabilit faptul că atacul violent asupra unui bărbat de 37 de ani din Însurăţei, care a fost înjunghiat cu cuţitul, s-a produs pe fondul unui conflict mai vechi. Varvara Paul a comis fapta cu violenţă şi a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, ajungând apoi în spatele gratiilor. Potrivit anchetatorilor, acesta i-a aplicat persoanei vătămate Ţ.V. o lovitură de cuţit în zona toracelui posterior drept, provocându-i “leziuni toraco-pulmonare şi hepatice (...) ce necesită îngrijiri medicale pentru vindecare pe o perioadă de 25-30 de zile, în caz de evoluţie favorabilă, care îi pun viaţa în primejdie”. Anul viitor, inculpatul va afla sentinţa finală.

 
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii