Mergi la conţinutul principal

Dosar penal pentru că a uitat să depună arma unde trebuie

brăileanului îi expirase perioada de valabilitate a permisului de armă, acesta nedepunând arma la un armurier autorizat

 

În urmă cu două zile, poliţişti din cadrul Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au actionat, în municipiu, pe linia respectării regimului armelor şi muniţiilor. A fost depistat un brăilean de 72 de ani căruia i-a expirat perioada de valabilitate a permisului de armă, acesta nedepunând arma în termen de 10 zile de la expirare, la un armurier autorizat. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul are permisul de armă expirat din data de 13.10.2016, neavând aplicată nicio viză de prelungire a valabilităţii.  

Arma în cauză a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Poliţiştii reamintesc brăilenilor că valabilitatea permisului de armă este de 5 ani de la data eliberării, sau după caz, de la aplicarea ultimei vize de prelungire, iar obligaţia deţinătorului este de a depune arma şi muniţia, în termen de 10 zile de la expirarea valabilităţii permisului de armă, la un armurier autorizat.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro