Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dorinel Munteanu m-a anuntat ca paraseste echipa CFR Cluj

Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, ca antrenorul Dorinel Munteanu a luat decizia de a parasi echipa clujeana.
"Dorinel Munteanu m-a sunat si m-a anuntat personal ca paraseste echipa. El a plecat in cantonament la Vatra Dornei si acum ne-a anuntat ca pleaca de la CFR. Imi pare rau ca a luat aceasta decizie, este clar optiunea lui. Il consider baiat bun, dar cred ca l-a influentat cineva", a spus Muresan.
Presedintele CFR Cluj a afirmat ca Dorinel Munteanu va pleca la FC Arges, club care a decis sa achite clauza de reziliere a contractului lui Munteanu cu CFR, in valoare de 200.000 de euro. "Dorinel Munteanu a avut o clauza de reziliere a contractului de antrenor de 200.000 de euro. A fost ideea lui Dorinel sa introducem clauza, care va fi achitata acum de FC Arges. Penescu (n.r. - finantatorul FC Arges, Cornel Penescu) mi-a spus ca daca nu ne intelegem pe clauza, oricum il numeste director tehnic si nu mai trebuie sa plateasca", a mentionat Iuliu Muresan.
Oficialul clujean a adaugat ca aceasta veste l-a luat prin surprindere, si ca este posibil ca antrenorul-jucator al echipei CFR sa plece din cantonament chiar de marti seara. "Nu am fost deloc pregatiti, cu atit mai mult cu cit doream sa-i prelungim contractul. Probabil va pleca din cantonament in seara asta sau miine dimineata, iar noi de miine vom incepe sa dam telefoane, pentru a gasi un nou antrenor", a mentionat Muresan.
Surse din cadrul gruparii FC Arges au declarat, marti, pentru MEDIAFAX, ca Dorinel Munteanu va primi, dupa semnarea contractul cu gruparea din Pitesti, un salariu de 300.000 de euro pe an, cu conditia sa salveze echipa de retrogradare. In plus, la iarna, oficialii FC Arges vor pune la dispozitia noii conduceri tehnice un buget de trei milioane de euro pentru transferuri.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii