Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dorinel Munteanu a decis sa-si incheie cariera de fotbalist

Managerul general al gruparii FC Arges, Dorinel Munteanu, a declarat ca este decis sa-si incheie cariera de fotbalist, in urma amendarii sale cu 100.000 de euro de catre fostul sau club, CFR Cluj, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Dorinel Munteanu, fost antrenor-jucator la formatia clujeana, il acuza pe patronul de la CFR, Arpad Paszkany , ca este mincinos si ca pacaleste jucatorii. "Au pus acel punct in Regulamentul de Ordine Interioara pentru a pacali jucatorii. Este o furaciune fata de ei. Oricum am decis sa-mi inchei cariera de jucator. S-a spus ca am fugit de la echipa si ca am datorii de un milion de euro. Sint niste aberatii fara margini. Apoi au zis ca m-au imprumutat cu bani", a declarat Munteanu.
Actualul antrenor al formatiei FC Arges a dorit sa lamureasca totodata si circumstantele in care a parasit echipa clujeana. "Imi pare nespus de rau ca am plecat de la CFR, dar am aflat ca au discutat cu Andone sa preia echipa. Acesta m-a sunat pe mine sa ma intrebe ce se intimpla. Un lucru sa fie clar pentru toti cei care m-au acuzat: nu eu mi-am cautat club, ci conducerea a cautat antrenori inainte!", a spus Munteanu.
Dorinel Munteanu a mai declarat ca, din cite a inteles, ar urma sa fie primit cu ostilitate la Cluj, la meciul CFR - FCArges, din etapa a XII-a a Ligii I. "Am inteles ca mi se pregateste o primire foarte urita. Am informatii ca sefii vor plati persoane care sa-mi murdareasca numele", a dezvaluit Munteanu. Acesta a facut si o gluma pe seama acestei partide: "La meciul cu CFR Cluj voi sta, pe rind, pe bancile celor doua echipe. Asa voi putea sa iau prima din ambele parti".
Presedintele feroviarilor, Iuliu Muresan, a raspuns acuzatiilor lui Dorinel Munteanu. "Daca vroiam, puteam sa vorbesc cu o suta de antrenori. Dar nu are nici o scuza ca a plecat de la echipa, indiferent cu cine vorbim noi. Celebra clauza din contract el a cerut-o, in cazul in care in doi ani de zile si-ar gasi un post de antrenor inGermania. Nu l-am dat afara, el a plecat. A spus ca ramine cel putin pina in decembrie!", a declarat Muresan.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii