Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dorin Patracioc a realizat surpriza semifinalelor

Miercuri, in semifinalele Cupei Romaniei la box, reprezentantul clubului CSO Ianca a impresionat din nou asistenta. Dorin Patracioc, aflat la prima sa participare la seniori, a reusit sa-l invinga pe vicecampionul national, Bujorel Hondaru. La doar 17 ani, elevul lui George Pertea a folosit un bagaj destul de mare de cunostinte si i-a determinat pe arbitrii judecatori sa-l declare invingator, astfel ca si-a asigurat calificarea in finala Cupei Romaniei, la categoria 57 kg, faza in care il va avea ca adversar pe campionul en titre al categoriei 54 kg, ploiesteanul Vasile Sandu.
"Patracioc i-a uimit pe toti cei prezenti la Constanta prin ambitia si determinarea cu care s-a batut si nu a avut adversari facili, ci fosti si actuali campioni nationali de seniori. A trecut in primul meci de un dinamovist, apoi de un stelist si acum va incrucisa manusile cu ploiesteanul Vasile Sandu. Daca isi va impune jocul si va aborda meciul cu aceeasi ambitie, poate sa cistige si finala", a declarat George Pertea.
Tot miercuri, in semifinale a urcat pe ring si reprezentantul CSM-ului, Sabin Petrea. Braileanul nu a boxat rau, a avut multe momente in care si-a dominat adversarul insa pugilistul de la Metrorex, Marius Hondaru, a reusit sa transeze meciul in favoarea lui. Sabin Petrea a reusit, totusi, sa repete performanta de la Campionatele Nationale de seniori, unde, de asemenea, a cucerit medalia de bronz.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii