Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dor de Basarabia

• o manifestare cultural-artistică prilejuită de împlinirea a 99 de ani de la Unirea Basarabiei cu România

 

Duminică, 26 martie, începând cu ora 11.00, la Casa Memorială Petre Ştefănescu-Goangă, situată în Piaţa Poligon nr. 2 va avea loc o manifestare cultural-artistică intitulată sugestiv “Dor de Basarabia”, prilejuită de împlinirea a 99 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. Evenimentul este organizat de

Casa de Cultură a Municipiului Brăila, în colaborare cu Asociaţia Pro Basarabia şi Bucovina – filiala “Vasile Voloc”, Brăila şi Societatea de Ştiinţe Istorice din România. Cu această ocazie, profesorul dr. Ştefan Aftodor, preşedintele Societăţii de Ştiinţe Istorice din România, filiala Brăila, va prezenta comunicarea “Basarabia şi unitatea naţională la răscruce de veac şi de vremuri”.

După cum am aflat de la Emanoil Ciucaşu, managerul Casei Municipale de Cultură, programul artistic include un moment poetic susţinut de Adrian Rusu, elev la Colegiul Economic Ion Ghica, un recital de folclor tradiţional românesc cu soliştii Casei de Cultură a Municipiului Brăila şi momente muzicale oferite de grupul folk Generaţii, condus de profesorul Dumitru Popescu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii