Mergi la conţinutul principal

Donează sânge, donează Zâmbete de Crăciun

poliţiştii brăileni au dat startul unei acţiuni menite să aducă bucurie în sufletele unor copii şi să ajute la salvarea de vieţi • până la data de 15 decembrie, poliţişti, pompieri, jandarmi şi lucrători din penitenciare sunt aşteptaţi la Centrul de Transfuzii pentru a dona sânge • bonul valoric va fi folosit pentru a se cumpăra cadouri pentru copii

 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila şi IPA - Regiunea 1 Brăila  (Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor) organizează o acţiune care va aduce bucurie în sufletele unor copii şi va salva vieţile unor oameni. Este vorba despre o campanie de donare de sânge care a început încă din data de 10 noiembrie şi se derulează până la data de 15 decembrie. Iniţiativa organizării unei astfel de campanii vine de la Poliţiei Municipiului Brăila. Mesajul transmis de organizatori este unul simplu: “Eşti poliţist, jandarm, pompier, poliţist de frontieră sau lucrător în penitenciar? În perioada 10 noiembrie - 15 decembrie ne oferim să ajutăm. Donează sânge în Centrul de Transfuzii Brăila de pe strada R. Campiniu nr. 25. Transformă bonul valoric primit într-un zâmbet pe chipul unui copil, de Crăciun”.

Organizatorii au distribuit pe reţelele de socializare mesajul privind această campanie şi speră ca numărul donatorilor să fie cât mai mare. Sunt prezentate şi condiţiile pentru donatori, tocmai pentru ca lucrătorii din cadrul Minsterului Afacerilor Interne să ştie dacă pot dona. Oricum, chiar dacă nu donează sânge, angajaţii se pot prezenta la Centrul de Transfuzii pentru a dona o sumă de bani.

Condiţii de donare: poate dona orice persoană sănătoasă cu vârsta cuprinsă între 20 şi 60 de ani (cei peste 50 ani trebuie să prezinte adeverinţă de boli cronice de la medicul de familie). Donatorii trebuie să aibă greutatea cuprinsă între 60 şi 120 kg.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro