Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Donau Commodities" a fost acceptata la negocieri pentru privatizarea "Laminorul"

Conducerea Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului a anuntat ca SC "Donau Commodities" SRL Romania a fost acceptata la negocieri pentru preluarea "Laminorul" SA Braila. Decizia a fost luata dupa ce comisia de privatizare a autoritatii a analizat documentele de precalificare si de participare depuse de ofertant. Deoarece au fost respectate prevederile legale si ale Dosarului de Prezentare, s-a hotarit trecerea la urmatoarea etapa, cea a negocierilor. Ca urmare, au fost deschise ofertele tehnica si financiara depuse de investitor pentru cumpararea pachetului de 68,80513% din actiunile SC "Laminorul" SA Braila.
Important de mentionat este ca "Donau Commodities" - actualul ofertant - este o firma administrata de reprezentantul legal in Romania al firmei "Danscan Steel" care a incercat de mai multe ori sa cumpere pachetul majoritar de actiuni, fara succes insa, intrucit de fiecare data discutiile s-au impotmolit in faza verificarii documentatiei de participare. Conform informatiilor comunicate de catre Oficiul National al Registrului Comertului, SC "Donau Commodities" SRL Bucuresti a fost infiintata in cursul anului trecut si il are ca administrator pe cetateanul rus Fedorenko Maxim, reprezentantul in Romania al firmei "Danscan Steel". Firma bucuresteana are un singur asociat persoana juridica: "Donau Commodities" GMBH. "Asteptam cu nerabdare finalizarea procedurilor si semnarea contractului de privatizare pentru ca timpul ne preseaza. Cu scopul urgentarii privatizarii organizatia sindicala a facut mai multe demersuri si a primit asigurari in acest sens din partea factorilor decizionali", ne-a declarat recent liderul Sindicatului "Metal 94", Constantin Iarca.
Societatea braileana este unic producator al unor componente, dintre care: lanturi cu bulb pentru industria navala, profile pentru masini electrice necesare mijloacelor auto si clesti pentru traverse metalice de cale ferata. Compania are un capital social de 29.397.226,56 RON. Ceilalti actionari sint "Tubman International Limited", persoane fizice si persoane juridice.
Reamintim ca AVAS vinde pachetul de actiuni prin metoda negocierii pe baza de oferte finale, Imbunatatite si irevocabile.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii