Mergi la conţinutul principal

Donații de peste 22.000 lei pentru Bogdi de la Școala ”Mihai Eminescu”

• fabuloasa sumă a fost adunată în urma campaniei umanitare de strângere de fonduri derulată de unitatea de învățământ înainte de Crăciun

 

Au fost alături de el încă de la început și au continuat să își arate susținerea! Vorbim despre colegii lui Bogdi de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu”, care înainte de Crăciun, în perioada 12-20 decembrie, au organizat o campania umanitară de strângere de fonduri ”Magie și speranță pentru Bogdănel”. De la elevi și profesori la părinți și bunici, cu toții au făcut donații pentru ca Bogdi să poată continua să lupte cu boala. Iar donațiile au atins suma fabuloasă de 22.214 lei, după cum au anunțat reprezentații Școlii ”Mihai Eminescu” pe pagina de Facebook.

Trebuie menționat că din totalul acestei sume, 16.621 lei provin din donații de la elevii, părinții și profesorii școlii, 2.778 de lei de la o expoziție cu vânzare realizată în parteneriat cu Centrul de Creație, iar alți 2.815 lei s-au adunat în urma unei expoziții de felicitări și podoabe pentru Crăciun realizată de elevi și expusă la biblioteca Școlii ”Mihai Eminescu”.

”Sperăm ca o minune să se împlinească și Bogdi să se facă sănătos! Mulțumim copiilor, părinților și colegilor pentru sprijinul acordat!”, a transmis conducerea școlii pe pagina de Facebook a unității de învățământ.

Reamintim că, la începutul lunii decembrie, Bogdi a reînceput chimioterapie și o nouă bătălie și cu boala, după ce, la ultimele analize, au fost depistate metastaze multiple în trei zone diferite ale corpului. Băiețelul, acum în vârstă de 7 ani, a fost diagnosticat cu hepatoblastom în luna mai a anului 2018, iar de atunci și până în prezent a urmat zeci de tratamente și a suferit mai multe intervenții chirurgicale. Însă Bogdi este puternic și va lupta în continuare, așa cum a făcut-o în toți acești ani. Dacă doriți să îi fiți alături și să îi oferiți speranța de care are nevoie pentru a merge înainte, puteți ajuta printr-o simplă donație în următoarele conturi:

- Asociației “Bogdi învinge tumora”: Cont lei BRD - RO55BRDE090SV53933560900

- Cont lei ING - RO02INGB0000999907943914, deschis pe numele Popa Sorina Mihaela

- Cont euro BRD - RO43BRDE090SV33301900900, deschis pe numele Popa Cristian. Cod swift: BRDEROBU

Haideți să fim din nou alături de Bogdi! Împreună, putem să îl ajută să învingă!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro