Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Donație consistentă de materiale sanitare pentru Centrul de Vaccinare Drive-Thru, de la Al Dahra - Agricost

* administratorii terenurilor arabile din Insula Mare a Brăilei au oferit dezifenctanți, măști, mănuși și alte produse de mare trebuință în această perioadă

 

 

Societatea Al Dahra - Agricost, administratorul terenului arabil din Insula Mare a Brăilei, a răspuns unei solicitări de sponsorizare primite din partea Centrului de Vaccinare Drive-Thru din parcarea Mall Brăila, donând materiale sanitare în valoare totală de 5.000 lei. Este vorba despre măști, mănuși, halate de unică folosință, dezinfectanți, vată, alcool sanitar, termometre și alte asemena produse necesare pentru buna desfășurare a centrului de vaccinare care în ultima perioadă, odată cu creșterea accelerată a cazurilor de Covid, este tot mai solicitat de brăilenii care se hotărăsc să se imunizeze.

Nu este prima donație prin care Al Dahra - Agricost se alătură eforturilor de combatere a pandemiei. Anul trecut, societatea a oferit Spitalului Județean Brăila un aparat de testare PCR, cu kit-urile de testare și alte consumabile aferente, totul în valoare de 94.000 de euro. Ulterior, au mai fost donate, tot de firma în cauză, consumabile în valoare de 13.500 euro.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii