Mergi la conţinutul principal

Donaţii de la elevii din Şuţeşti

Elevii şi cadrele didactice de la Şcoala Gimnazială din Şuţeşti s-au mobilizat şi au strâns bani pentru Cristian Filip, adolescentul brăilean internat la o clinică din Turcia.

Copii, părinţi, învăţători şi profesori din Şuţeşti au renunţat la un suc/cafea şi au donat banii pentru cazul umanitar mediatizat de cotidianul „Obiectiv - Vocea Brăilei". S-au strâns 1.260 lei, suma fiind depusă deja într-unul din conturile bancare deschise pe numele tatălui adolescentului Cristi. Elevii i-au transmis băiatului gândurile lor bune, multă sănătate şi să se întoarcă repede la şcoală.
Reamintim că adolescentul Cristian Filip se află în prezent în Turcia, internat la clinica Aci Badem. În toamnă, medicii specialişti i-au extirpat o tumoră, iar băiatul urmează un tratament costisitor cu citostatice. În urmă cu o săptămână, Cristi a terminat cea de-a şasea cură de chimioterapie. Până la finalul anului în curs, acesta trebuie să urmeze 18 şedinţe cu citostatice. În urma campaniei umanitare demarate de cotidianul „Obiectiv - Vocea Brăilei" pentru a ajuta familia Filip să achite tratamentul, s-au strâns peste 30.000 euro.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro