Mergi la conţinutul principal

Donaţie de 1.000 de lei pentru Maria

Maria Luminiţa Puşcoi, tânăra de 17 ani din judeţul Brăila diagnosticată cu sindromul "Marfan" a cărei viaţă depinde de 7.000 de euro, a mai primit, ieri, suma de 1.000 de lei, din partea brăileanului Oprea Avgherino. Bărbatul care a adus banii la redacţia cotidianului nostru ne-a spus că suma respectivă a fost donată de el şi un coleg de serviciu, tocmai pentru a o ajuta pe Maria să scape de suferinţă. "Am citit articolul în ziar. Este păcat de această tânără, am vrut să o ajutăm. Să o ajute Dumnezeu să treacă peste această suferinţă. Suma de care are nevoie nu este chiar atât de mare, poate fi strânsă cu ajutorul oamenilor", ne-a declarat Oprea Avgherino. Tot în cursul zilei de ieri, alţi doi tineri, care au dorit să îşi păstreze anonimatul, au donat câte 100 de lei fiecare pentru Maria.
La începutul săptămânii, şi salariaţii Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Brăila au donat suma de 500 de lei, iar alţi brăileni au contribuit cu cât au putut pentru ca tânăra să redevină un om normal. Până în prezent, la sediul redacţiei s-au strâns 6.580 de lei şi 260 de euro şi zeci de încurajări şi mesaje optimiste din partea oamenilor. În conturile BCR erau depuşi până la data de 9 iulie, 850 de lei şi 280 de euro.
Tânăra are nevoie urgentă de o operaţie pentru îndreptarea coloanei, care-i va salva viaţa. Din lipsă de aparatură medicală, intervenţia nu se poate face în spitalele din România, ci la o clinică din Belgia. Preţul întreg al intervenţiei chirurgicale este de 27.000 de euro, din aceşti bani CNAS urmând a deconta 20.000 de euro. Chiar şi aşa, avansul de 7.000 de euro reprezintă o sumă uriaşă pentru veniturile bunicii Mariei, care nu depăşesc, lunar, suma de 400 de lei.

Donaţi viaţă pentru Maria!

Cotidianul "Obiectiv - Vocea Brăilei" a decis să demareze o campanie de strângere de fonduri pentru ajutorarea Mariei. Pentru cei care doresc să facă donaţii, a fost deschis un cont umanitar la BCR, pe numele bunicii, JALBĂ FLOAREA:

- pentru donaţii în LEI: RO92RNCB0048106468770004

- pentru donaţii în EURO: RO49RNCB0048106468770002

- pentru donat,ii în USD: RO22RNCB0048106468770003

De asemenea, zilnic, în intervalul orar 10.00 - 17.00, la redacţia ziarului, un jurnalist va sta la dispoziţia celor care vor să ofere ajutor. Orice sumă donată înseamnă o speranţă la viaţă pentru Maria!

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro