Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doina Melinte jefuita de aproape un miliard de lei vechi

Fosta multipla campioana olimpica, mondiala si europeana la atletism, Doina Melinte, a fost jefuita, duminica seara, la intrarea in localitatea Mogosoaia, de patru copii, care i-au sustras aproape un miliard de lei vechi.
Doina Melinte a fost jefuita duminica, in jurul orei 18.00, la o benzinarie situata la intrarea in localitatea ilfoveana Mogosoaia, de linga Bucuresti. Fostei atlete i-a fost smulsa poseta din mina, in care se afla o suma mare de bani, acte personale si telefonul mobil, dupa ce agresorii i-au cerut o tigara. Ea se oprise la o benzinarie pentru a intreba unde locuieste fostul primar al localitatii, moment in care a fost atacata. "Am fugit dupa ei, dar n-am reusit sa-i prind. Am avut asupra mea o mare suma de bani, peste 845 de milioane de lei vechi. Au fost martori, care au vorbit cu Politia si se pare ca autorii sint cunoscuti autoritatilor. Sper sa-mi recupereze pierderea", a declarat Melinte.
Doina Melinte s-a deplasat, luni dimineata, la spital. "M-am luptat cu agresorii, nu stiu exact ce am la mina, o entorsa sau o luxatie. A fost o experienta ingrozitoare, prin care nu doresc sa treaca nimeni", a declarat luni fosta atleta pentru MEDIAFAX.
Surse din cadrul Politiei au confirmat faptul ca cei patru tilhari au fost identificati ca fiind din comuna Mogosoaia si sint cautati. O parte din acelasi grup de tilhari a jefuit-o, in urma cu citeva saptamini, pe Emilia Iucinu, fosta sotie jurnalistului Dumitru Tinu, dar instanta de judecata a respins arestarea preventiva, eliberindu-i pe motiv ca sint minori.
Fosta sportiva, care va implini 50 de ani in 27 decembrie, s-a declarat socata de intimplare. "Ma simt ingrozitor. Sa n-ai siguranta pe strada, mai mult sa te temi pentru viata ta, e un sentiment cumplit", a incheiat Doina Melinte.
De-a lungul carierei in atletism, Melinte a cucerit numeroase medalii la competitiile continentale, mondiale si la Jocurile Olimpice. Ea detine si acum recordul european al probei de 1500 de metri, atins pe 9 februarie 1990, cu timpul de 4:00.27.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii