Mergi la conţinutul principal

Doi tulceni anchetați la Brăila pentru braconaj cinegetic

Pe fondul cinegetic aflat pe raza localității Titcov, polițiștii i-au depistat pe doi bărbați din județul Tulcea, de 29 și 44 de ani, care se aflau pe fondul cinegetic fără a deține autorizație de vânătoare. Polițiștii au ridicat în vederea confiscării două arme de vânătoare și 49 de cartușe de vânătoare.

 

Doi tulceni a venit la vânătoare în judeţul Brăila, fără a avea autorizaţie. Poliţiştii au confiscat armele şi cartuşele, cei doi fii cercetaţi penal.

Astfel, în data de 17 noiembrie, la ora 15:40, polițiști din cadrul Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase i-au depistat în flagrant pe doi bărbați în timp ce săvârșeau infracțiuni privind braconajul cinegetic.

În fapt, pe fondul cinegetic aflat pe raza localității Titcov, polițiștii i-au depistat pe doi bărbați, ambii din județul Tulcea, în vârstă de 29 și 44 de ani, care se aflau pe fondul cinegetic fără a deține autorizație de vânătoare emisă de administratorul Fondului Cinegetic și fără a avea asigurarea obligatorie în legătură cu calitatea de vânător.

Polițiștii au ridicat în vederea confiscării două arme de vânătoare și 49 de cartușe de vânătoare. “În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 42 alin. 1, lit. j, respectiv «urmărirea vânatului rănit pe alt fond cinegetic aparținând altui gestionar, fără acordul acestuia, ori trecerea pe un asemenea fond cu arma de vânătoare neînchisă în toc și în afara căilor de comunicație» și art. 44, lit. h, respectiv, vânătoarea practicată fără poliță de asigurare pentru accidente și răspundere civilă în legătură cu calitatea de vânător prevăzute de Legea nr. 407/2006 vânătorii și a protecției fondului cinegetic”, au precizat poliţiştii.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro