Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi traficanți de droguri au ajuns în spatele gratiilor

* în perioada decembrie 2020 – septembrie 2021, în mod repetat, inculpații au procurat, deținut și vândut diferite cantități de comprimate ecstasy și cannabis, către consumatori din municipiul Brăila * procurorii DIICOT au efectuat percheziții și au confiscat cantități de cannabis, 35 pastile de ecstasy, 6 grindere și 2 cântare de mare precizie * inculpații au fost reținuți și arestați

 

Traficanți de droguri arestați. Cei doi au fost reținut de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată șI Terorism (DIICOT) și duși în fața instanței. Tribunalul Brăila a dispus arestarea traficanților.

La data de 10 septembrie, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Brăila au dispus reținerea pe o perioada de 24 de ore a doi inculpați acuzați de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc. “În cauză s-a reținut faptul că, în perioada decembrie 2020 – septembrie 2021, în baza aceleași rezoluții infracționale, în mod repetat, inculpații au procurat, deținut și vândut diferite cantități de comprimate ecstasy și cannabis, către consumatori de pe raza municipiului Brăila. La data de 9 septembrie, procurorii DIICOT – BT Brăila împreună cu ofițeri de poliție judiciară au efectuat un număr de 5 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate diferite cantități de cannabis, 35 pastile de ecstasy, 6 grindere și 2 cântare de mare precizie, precum și alte bunuri cu valoare probatorie”, se arată în comunicatul DIICOT.

La data de 10 septembrie, Tribunalul Brăila a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

La Tribunalul Brăila s-a admis propunerea Ministerului Public - Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Biroul Teritorial Brăila. “Dispune arestarea preventivă a inculpaților B. M. A. și C. F. A., pe o durată de 30 de zile, de la 10 septembrie 2021 și până la data de 09 octombrie 2021, inclusiv. Dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă pe numele inculpaților. Cu drept de contestație”, este soluția Tribunalului Brăila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii