Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi operatori telecom renunta la 800.000 de numere pentru telefonia fixa

Companiile A&G Communication Grup si Telestar Corporation GmbH au renuntat, fiecare, la o parte din resursele solicitate si primite de la Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC), respectiv la cite 400.000 de numere nationale pentru telefonia fixa.
Aceste societatile vor utiliza, in continuare, cite 10.000 de numere nationale geografice din domeniul 0Za03 pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa in Bucuresti si cite 1.000 de numere din domeniu 0Za08 pentru servicii oferite prin intermediul cartelelor preplatite, precum si indicativul 1047, respectiv 1037 pentru selectarea transportatorilor cu ton intermediar.
ANRC a alocat noi resurse de numerotatie companiilor RCS&RDS SA si Dial Telecom SRL.
Astfel, RCS&RDS a primit 60.000 de numere care vor fi utilizate pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa (din domeniul 0Za03) in judetele Arges, Brasov, Constanta, Iasi, Timis si Vaslui, in timp ce Dial Telecom a primit dreptul de a utiliza 10.000 de numere nationale geografice care vor fi folosite pentru furnizarea serviciilor de telefonie fixa in Bucuresti.
Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii pune in aplicare politica nationala in domeniul comunicatiilor electronice si al serviciilor postale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii