Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi lideri ai unei retele de fabricare a masinilor-capcana, arestati in Irak

Fortele americane au arestat saptamina trecuta la Bagdad doi importanti lideri ai retelelor de fabricare a masinilor-capcana in Irak, care ar fi responsabili de moartea a circa 900 de civili, se arata intr-un comunicat militar emis marti si citat de AFP.
Militarii l-au arestat, la 21 martie, ca urmare a unui raid lansat in cartierul Adhamiyah (nord-est) in urma a unor informatii, pe "Haydar Rashid Nasser Al-Shammari Al-Jaafar, banuit ca este adjunctul comandantului unei retele care activeaza in Adhamiyah", se arata intr-un comunicat al armatei americane.
"Potrivit estimarilor, masinile-capcana fabricate si puse la dispozitie de aceasta retea au provocat moartea a circa 900 de cetateni irakieni nevinovati, si ranirea altor 1.950, incepind din noiembrie", potrivit comunicatului.
Alti doi membri ai retelei, Ahmed Hassan Niami si Hamid Salmane Allawi, care se aflau la bordul autovehiculului impreuna cu principalul suspect, au fost arestati.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii