Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi insi din Viziru II si-au rupt in bataie vecinul

Un barbat de 51 de ani, de la blocul "Salcia", din Viziru II, a fost facut una cu pamintul de doi vecini, care puteau sa-i fie copii. Fanel Tranca a avut nevoie de 90 de zile de ingrijiri medicale, dupa ce a fost atacat in plina strada si batut cu bestialitate de Florin Streche, 20 de ani, si de Danut Rosu, 18 ani. Diagnosticat cu TCC acut inchis, fractura de gamba si cheag de singe la urechea stinga, victima s-a constituit parte civila cu suma de 30 de milioane de lei vechi. Oamenii legii precizeaza ca agresorii au recunoscut comiterea faptei si ca acestia l-au rupt in bataie pe Fanel Tranca, pentru ca sa se razbune. De notat faptul ca unul dintre agresori a implinit virsta de 18 ani chiar in ziua in care s-a petrecut incidentul.
Victima locuia in acelasi bloc si pe aceeasi scara cu invinuitul Florin Streche. Potrivit dosarului penal instrumentat de procurorul criminalist Mircea Ionescu, de la Parchetul de pe linga Tribunalul Braila, conflictul dintre cei doi vecini s-a declansat inca din seara zilei de 22 martie 2005, cind Fanel Tranca, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, i-a injurat pe membrii familiei Streche. A doua zi, in jurul orei 20.00, barbatul a iesit la plimbare cu concubina lui, Irina Pintilie. In dreptul blocului "Tei", din Viziru II, s-a intilnit cu invinuitul Danut Rosu, care-si serbase ziua de nastere si se afla sub influenta alcoolului. Aparent fara motiv, Tranca - si el ametit de bautura -, l-a lovit pe pusti. Era clar ca buna ziua ca va urma o riposta. Intr-adevar, in aceste imprejurari, Florin Streche si Danut Rosu s-au decis sa se razbune.
In aceeasi seara, ei l-au urmarit pe vecin si l-au atacat in zona statiei de maxi-taxi de la "Ciocarlia". Luata prin surprindere, victima a cazut in strada, linga bordura, doborita de loviturile ce cadeau precum grindina. In zadar striga dupa ajutor concubina lui Tranca: nimeni nu a intervenit in sprijinul celui batut. Nici vorba de prezenta vreunei patrule de politie in zona respectiva. Bucuros ca a scapat cu viata, Fanel Tranca a sesizat politia, imediat dupa ce a iesit din spital.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii