Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi indivizi au furat piese apartinind Romtelecom

Lucian S., 25 de ani, recidivist, absolvent a 3 clase primare, si Liviu I., de 21 de ani, individ cu 6 clase absolvite, au fost pusi sub urmarire penala si deferiti justitiei, din ordinul procurorului Gheorghe Constantinoiu, de la Parchetul Judetean, sub acuzatia de furt calificat. Cei doi au sustras piese apartinind Romtelecom SA, de pe B-dul Independentei.
Oamenii legii precizeaza ca, in ziua de 22 august 2005, Lucian S. si Liviu I. s-au deplasat cu caruta pe strada Transilvaniei, pentru a-si potcovi calul. La intoarcere, ei au trecut pe B-dul Independentei, unde, in acel moment, se efectuau lucrari de inlocuire a pietrei cubice din caldarim. In loc sa-si continue drumul, cei doi au oprit caruta si au sustras o gura de canalizare si doua capace din fonta, de la o retea subterana a Romtelecom, cu scopul de a le valorifica la un centru de colectare a metalelor. In aceeasi zi, in jurul orei 20.00 - in timp ce se deplasau pe strada Gh. M. Murgoci -, Lucian S. si Liviu I. au observat o patrula de jandarmi. Stiindu-se "cu musca pe caciula", ei au abandonat caruta si piesele sustrase si au dat bir cu fugitii. A doua zi, insa, hotii au fost depistati. Prejudiciul cauzat SC "Romtelecom" SA a fost de aproximativ 14 milioane de lei.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii