Mergi la conţinutul principal

Doi indivizi au furat o punte de remorca din curtea SC ECO SA

Marian M., 23 de ani si George C., 20 de ani, ambii din Braila, au fost trimisi, recent, in judecata pentru comiterea infractiunii de furt calificat in paguba avutului privat. Cei doi au sustras o punte de remorca in valoare de 54 de milioane de lei din incinta SC ECO SA, au dezmembrat-o piesa cu piesa si au dus-o la fier vechi.
Furtisagul s-a petrecut in seara zilei de 23 iulie 2005. Marian M. si George C. plecasera, initial, sa adune iarba pentru cal. In jurul orei 21.00, ei au observat in curtea SC ECO SA o punte fata de remorca, complet echipata si s-au decis sa si-o insuseasca. In zona nu se vedea nici un paznic, astfel ca invinuitii au patruns fara probleme in curtea societatii printr-o spartura a gardului, au sustras puntea, au urcat-o in caruta si au transportat-o la domiciliul lui Marian. A doua zi, ei au demontat bunul furat si l-au vindut bucata cu bucata la un centru de achizitii, contra sumei de 2,2 milioane de lei.
Valoarea prejudiciului a fost de 54 de milioane de lei, din care firma prejudiciata a recuperat doar o mica parte. SC ECO SA solicita despagubiri de 40 de milioane de lei vechi.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu