Mergi la conţinutul principal

Doi elevi olimpici au primit daruri din partea PNL Brăila

* organizația Municipală a Femeilor Liberale a organizat, recent, o acțiune intitulată ”Coronița premianților din sacul lui Moș Crăciun”, în cadrul căreia a premiat doi elevi olimpici din Brăila * potrivit unui comunicat de presă emis de organizația județeană a PNL Brăila, elevii au primit daruri, dar și un ajutor financiar, fără însă a se specifica despre ce sumă este vorba

 

 

 

Gest frumos în preajma Crăciunului din partea Partidului Național Liberal Filiala Brăila: premii și bani pentru doi elevi olimpici. După cum au anunțat liberalii printr-un comunicat de presă, este vorba despre o acțiune care a avut loc pe 21 decembrie la sediul partidului, inițiată de Organizația Municipală a Femeilor Liberale, condusă de președintele Carmen Ion. Aceasta s-a intitulat ”Coronița premianților din sacul lui Moș Crăciun” și a avut ca scop acordarea de daruri și ajutor financiar pentru doi elevi brăileni: Andreea Solomon, elevă la Liceul de Artă „Haricleea Darcle” şi Angelo Iacomi, elev al Liceului „Munteanu Murgoci”.

PNL-iștii brăileni nu au făcut publice și sumele pe care le-au acordat celor doi elevi, însă au precizat că darurile au fost înmânate de deputatul Alexandru Popa, preşedintele PNL Brăila, alături de ministrul secretar de stat la Ministerul Anteprenoriatului şi Turismului, Cătălin Canciu, preşedintele Organizaţiei Municipale, Cici Bolovan, preşedintele Organizaţiei Judeţene a Femeilor Liberal, consilierul județean Alexandru Bucălău, secretarul Organizaţiei judeţene a partidului, precum şi Stefănuţ Radu, secretarul Organizaţiei Municipale.

„Cu toţii ştim că aceste rezultate ale olimpicilor brăileni sunt rodul muncii în afara şcolii. De aceea considerăm că trebuie să susţinem cu tot ce ne stă în puteri şi excelenţă” a declarat Alexandru Popa.

Liberalii au mai punctat că aceasta a fost o primă acţiune umanitară demarată de membrii filialei Brăila venită în sprijinul copiilor cu rezultate deosebite la concursurile naţionale.

„Am fost surprins de invitaţia primită la sediul Partidului Naţional Liberal filiala Brăila, nu ştiam ce implică. Mă bucur că cineva cu suflet şi iniţiativă se gândeşte şi la noi”, a afirmat Angelo Iacomi, unul dintre elevii care au primit daruri din partea liberalilor, potrivit comunicatului transmis de organizația PNL Brăila.

 

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro