Mergi la conţinutul principal
Cinste lor!

Doi elevi ai Școlii de Arte „Vespasian Lungu”, pe podium la Festivalul Național „Gala câștigătorilor”

• Bianca-Florina Murat a obținut Premiul I la Secțiunea Pop românesc, iar Robert Ivan Trofeul Secțiunii Muzică populară • Festivalul Național „Gala câștigătorilor” s-a desfășurat în perioada 26-27 noiembrie 2022, la București, și a reunit copii și adolescenți cu vârste între 4 și 18 ani+ din grădinițe, școli și palate ale copiilor, de stat sau private

 

Încă doi mici artiști brăileni, talentați elevi ai Școlii Populare de Arte „Vespasian Lungu” Brăila, au urcat pe podium, de data aceasta la recentul Festival Național „Gala câștigătorilor”, desfășurat la București, în perioada 26-27 noiembrie 2022.

Astfel, potrivit prestigioasei instituții de învățământ - adevărată pepinieră de talente artistice -, eleva Bianca-Florina Murat, de la clasa coordonată de prof. Ana-Maria Baciu, a fost recompensată cu Premiul I la Secțiunea Pop românesc, la Festivalul Național „Gala câștigătorilor”, de la București. Trofeul Secțiunii Muzică populară, de la același festival, a fost adjudecat de elevul Robert Ivan, de la clasa coordonată de prof. Viorel Toader, care a urcat pe podium, anul acesta, și la alte festivaluri naționale. 

Festivalul Național „Gala câștigătorilor” are ca obiectiv promovarea artei în rândul copiilor și tinerilor, descoperirea de noi talente și promovarea acestora la nivel național și internațional. La acest festival au putut participa, anul acesta, copii și adolescenți cu vârste curpinse între 4 și 18+ ani din grădinițe, școli, palate/cluburi ale copiilor (de stat sau private). Festivalul are în componență mai multe secțiuni: Pop românesc, Pop internațional, Folk, Etno-pop, Muzică populară, Doina, Idolul meu, Creație, Grupuri, Instrumentală și In memoriam.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro