Mergi la conţinutul principal

Doi barbati din satul Tepes-Voda s-au incaierat din pricina copiilor

In virsta de 33 de ani si cu antecedente penale, Viorel Radu, din Tepes-Voda, comuna Movila Miresii, a fost pus sub acuzatie si trimis in judecata, pentru ca l-a batut pe consateanul sau, Radu N., pe cimpul din apropierea localitatii. Victima, care a avut nevoie de 8 zile de ingrijiri medicale, solicita 2.500 de lei daune civile. Inculpatul a negat savirsirea agresiunii, ba chiar a si refuzat sa dea declaratie la politie, afirmind ca rivalul sau, beat fiind, s-a dezechilibrat si a cazut cu fata in jos, autoranindu-se.
Potrivit dosarului penal, in ziua de 27 mai 2007, Viorel Radu s-a deplasat la domiciliul lui Radu Nenciu pentru a-i aplica o corectie fiicei acestuia, in virsta de 8 ani, pentru ca s-ar fi "legat" de fiica sa, in virsta de numai 5 ani. El a intilnit-o pe fata de 8 ani pe strada si a amenintat-o, a injurat-o si a lovit-o cu palma peste fata, lucru dovedit de declaratiile mai multor martori audiati. In aceeasi zi, parintii fetei agresate, sotii Nenciu, s-au deplasat la domiciliul agresorului, fara a putea lamuri, insa, situatia. Ulterior, Radu Nenciu s-a dus pe cimp, unde detine o gradina de legume, aproape de canalul de desecare. Acolo se afla si inculpatul Viorel Radu care, din pricina conflictului generat de fetitele lor, "l-a injurat si amenintat, apoi l-a lovit cu pumnii si cu picioarele in zona capului" pe Nenciu, cauzindu-i leziuni ce au necesitat 7-8 zile de ingrijiri medicale. In "zona de conflict" si-au facut aparitia rudele celui batut, care l-au gasit pe acesta "lovit in zona fetei, plin de singe si cu hainele murdare", iar pe agresor pe malul celalalt al canalului, cu un par in mina, injurind si amenintind de mama focului. Cu greu, cei prezenti au reusit sa aplaneze conflictul. Ulterior, Nenciu a fost condus la spital, pentru ingrijiri medicale. Barbatul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial prin agresiune, medicii eliberindu-i certificat medico-legal. Anchetatorii precizeaza ca inculpatul a mai fost condamnat de trei ori pentru furt, o data pentru retinere sau distrugere de inscrisuri si o data pentru ultraj, fara a fi, insa, recidivist. Instanta urmeaza sa delibereze.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu