Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi atleti braileni pe podium la saritura in lungime

In ultima zi a Campionatelor Nationale de atletism pentru juniori II, sportivii braileni au dominat proba de saritura in lungime, reusind sa obtina doua medalii. Confirmind forma foarte buna in care se afla, Daniel Gagiu, sportiv pregatit de profesoara Anilena Anton, a cistigat fara probleme medalia de aur cu o performanta de 7,02 metri, iar colegul sau, Ionut Mihalcea, a reusit sa intre in posesia medaliei de bronz dupa o saritura care a masurat 6,60 metri.
Un alt atlet brailean a reusit performanta de a se califica in doua finale, la triplusalt, unde s-a clasat al saptelea si la saritura in lungime unde a ocupat pozitia a cincea.
Va reamintim ca in prima zi, Andreea Alexandroaie, atleta pregatita de profesoara Sica Lazar, s-a clasat pe locul al doilea la 100 m garduri, cu performanta de 14:83 secunde, iar in competitia baietilor, sportivul pregatit de Mihail Dumitru, Ionut Mihalcea, a obtinut medalia de bronz, la 110 m garduri, timpul realizat de el fiind 15:15 secunde. Pe urmatoarea pozitie, a patra, s-a clasat tot un brailean, Dragos Bratu (antrenoare Anilena Anton), cu timpul de 15:21 secunde.

Primele teste internationale pentru atletii braileni

In lotul Romaniei pentru editia din acest an a Jocurilor Marii Negre, care se desfasoara la Trabzon, intre 2 si 8 iulie, sint nominalizati sportivii cu dubla legitimare, CSM-LPS Daniel Gagiu si Ionut Mihalcea. Initial ambii au fost inscrisi pentru proba de 110 m garduri, insa dupa derularea nationalelor de juniori II, unde au avut comportari remarcabile la saritura in lungime este posibil sa concureze si la aceasta proba. Cei doi atleti sint insotiti in Turcia de profesoara Anilena Anton.
Pentru Campionatul Balcanic de seniori care se va derula la Sofia, la mijlocul acestei saptamini, in lot figureaza si reprezentantii CSM-ului, Aurel Baciu, care va lua startul in proba de 110 m garduri, dar si in cea de stafeta, 4X100 m si Leonard Gherghiceanu, nominalizat doar pentru proba de stafeta 4X100 m.
Ocupanta locului al doilea la Cupa Europei, ex braileanca Adelina Gavrila, va lua startul in proba de triplusalt. Simbata trecuta, fosta componenta a CSM-ului a cistigat proba de triplusalt feminin din cadrul Grand Prix-ului "Cezmi Or" de la Istanbul cu o saritura care a masurat 14,21 metri.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii