Mergi la conţinutul principal

Doi atleţi veterani brăileni, pe podium la Concursul Internaţional de Alergare de Anduranţă S24H

• Costel Mărgărit a parcurs 268,03 km în 48 de ore şi s-a clasat pe locul al treilea la general şi pe al doilea la categoria 36-49 ani • Victor Ilie a alergat  155,5 km în 24 de ore • pentru Ilie a fost al 240-lea concurs de alergare de anduranţă

 

La Concursul Internaţional de Alergare de Anduranţă S24H, care a avut loc weekend-ul trecut, la Timişoara, au participat şi doi sportivi veterani brăileni, Costel Mărgărit şi Victor Ilie, şi ambii s-au clasat pe podium.

Costel Mărgărit a alergat 48 de ore, iar la final s-a clasat pe locul al treilea în clasamentul general şi pe al doilea la categoria de vârstă 36-49 ani.

“A fost cel de-al 28-lea concurs la care particip oficial, de data aceasta vorbim despre o competiţie în care a trebuit să alerg 48 de ore. Am parcurs 268,03 km şi sunt bucuros de ceea ce am realizat. Competiţia aceasta a fost foarte bine organizată, dar, din păcate, am avut ceva probleme la picioare şi de aceea nu am reuşit o clasare mai bună”, ne-a declarat, ieri, la prânz, Costel Mărgărit, la sosirea în Brăila.

La competiţia de la Timişoara a luat startul în cursa de 24 de ore şi Victor Ilie, atletul brăilean fiind la al 240-lea maraton din cariera sa. La acest concurs Victor Ilie a parcurs 155,5 km şi s-a clasat pe locul întâi la categoria de vârstă plus 50 de ani şi pe poziţia a şasea în clasamentul general.

“Este o cursă de ultramaraton pe o buclă cu lungimea de 1236 metri, asfaltată, de aceea nu am putut parcurge decât  155,5 km, am avut probleme la picioare. Am schimbat adidaşii şi după aceea a fost mai uşor dar deja aveam băşici, iar acest lucru nu mi-a permis să realizez chiar ceea ce mi-am dorit. Dar a fost foarte bine, a fost al 240-lea concurs şi, până la finalul acestui an, voi mai lua startul la Chişinău, Kiev, Bucureşti, la câteva maratoane în America şi unul în Jamaica. Sper să fiu sănătos şi să reuşesc să ajung la toate competiţiile pe care mi le-am planificat”, a spus Victor Ilie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro