Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doi asistati ai Centrului de Plasament nr.4 au fost arestati preventiv

Joi, instanta de judecata a dispus arestarea preventiva a doi minori, asistati ai Centrului de Plasament nr.4, pentru primele 19 zile, care au tilharit, cu o zi inainte, un alt minor caruia i-au furat telefonul mobil. Marian Mugurel C. (17 ani) si Stefan A. (17 ani), au fost Incarcerati In arestul IPJ Braila.
Reamintim ca evenimentul s-a petrecut In jurul orei 7.30, In timp ce victima, Cezar C. (15 ani), din Braila, se deplasa pe strada "1 Decembrie 1918". El a povestit oamenilor legii ca a fost acostat de doi tineri necunoscuti care, prin violenta, l-au deposedat de telefonul mobil.
Cercetarile efectuate operativ de politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au dus la identificarea autorilor faptei, stabilind ca este vorba despre Stefan A. (17 ani) si Marian Mugurel C. (17 ani), ambii din Braila, asistati ai Centrului de Plasament nr.4. Impotriva celor doi s-a dispus retinerea pe ordonanta pentru 24 de ore urmind sa fie prezentati Instantei de Judecata, cu propunere de arestare preventiva. Prejudiciul a fost recuperat si predat persoanei vatamate.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii