• fost polițist, liberalul ocupă în prezent funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii și Solidarității Sociale
“Ca brăilean, om care și-a construit cariera profesională pas cu pas, care și-a respectat profesia și care și-a îndeplinit atribuțiile la cel mai înalt nivel, dovadă fiind calificativele de "bine" și "foarte bine" obținute în toți acești ani, sunt revoltat de faptul că județul Brăila este lăsat pe mâna unor oameni, care nu sunt capabili să-și conducă nici măcar propriile vieți. Tot ceea ce am și tot ceea ce sunt astăzi am construit prin forțe proprii! Sunt militar de carieră, am pornit de la cea mai mică funcție în sistem și am ajuns, după 28 de ani de muncă, să conduc o structură cu peste 200 de oameni în subordine”, declară Dobrescu într-un comunicat de presă, după care începe atacul: “Am observat cu surprindere că Iulian Chiriac și-a trecut, în CV-ul publicat pe site-ul CJ, la capitolul "Competențe și abilități sociale" (vezi foto), "aptitudini de comunicare interpersonală" (asta cred că e o glumă), "rezistență la efort intelectual" (nu a fost cazul), "abilități de negociator" (poate în interes personal), "responsabilitate" (fix ce îi lipsește), "empatie" (fără comentarii). Nu știm ce persoană este descrisă aici și ce analize au fost încurcate, dar cu siguranță nu este vorba despre președintele CJ Brăila.
Din CV-ul vicepreședintelui Ionuț Dobre aflăm că ar avea și ceva atribuții serioase la CJ (în afară de cele foto), pe care, însă, nu le pot trata decât ca pe niște glume. La rubrica "Activități și responsabilități principale" (vezi foto), Dobre și-a trecut "colaborarea cu agenți economici din țară și străinatate în scopul realizării unor acțiuni și lucrări de interes județean". Sunt curios să văd un raport despre colaborarea acestuia cu agenții economici din țară, dar mai ales cu cei din străinătate. Cred totuși că "abilitățile foarte bune de lucru în Photoshop", trecute la capitolul "Competențe și aptitudini de utilizare a calculatorului", au fost cele definitorii care i-au asigurat funcția de vicepreședinte al CJ.
Vicepreședintele Ionel Epureanu nu are un CV actualizat, există pe net doar unul de pe vremea când era viceprimar la Ianca, oraș pentru care nu a făcut nimic în cei 10 ani cât a avut în mână pâinea și cuțitul la CJ și unde înțeleg că vrea să candideze ca primar, în 2024. Să spui că vrei să fii salvatorul unui oraș prăbușit, pentru care nu ai ridicat un deget, ba mai mult ai girat să devină groapa de gunoi a județului, asta înseamnă să fii PSD-ist în Brăila!”.