Mergi la conţinutul principal

DJTS Brăila se va diviza, în urma reorganizării Ministerului Tineretului și Sportului

* după ce s-a înființat Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse * și DJST Brăila se va diviza * “A apărut doar ordonanța de urgență în care se spune că s-a înființat acest nou minister, așteptăm hotărârea de guvern prin care se vor stabili normele de aplicare”, spune Nicușor Hagiu

 

Ministerul Tineretului și Sportului și-a schimbat denumirea în noua formulă guvernamentală. Iar ordonanța de urgență care reglementează modul în care va fi reorganizat MTS a fost deja emisă, într-o ședință de guvern, la sfârșitul lunii noiembrie. În felul acesta, fostul minister va trece printr-un proces de divizare parțială și va transmite către nou înființatul Minister al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse acea parte din activități, posturi, personal și patrimoniu, aferente componentei de tineret, atât la nivel central cât și la nivelul direcțiilor pentru sport și tineret.

Ceea ce înseamnă că și la Brăila se va produce această divizare. O parte dintre salariați va rămâne în subordinea Ministerului Sporturilor, cealaltă va trece la Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse

“Până la acest moment a apărut doar ordonanța de urgență în care se spune că s-a înființat  Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, așteptăm hotărârea de guvern prin care se vor stabili normele de aplicare. Ni s-au cerut 1001 de hârtii și așteptăm. În 2010 s-a unit sportul cu tineretul, acum se separă din nou. Direcția pentru Sport va fi în subordinea Ministerului Sporturilor și va rămâne cu baza sportivă din parcul Monument, cu Hotelul Sport și Cantina, iar cei de la tineret vor avea Centrul de agrement din Stațiunea Lacu Sărat și tabăra Blasova. Cu patrimoniul cu care au venit, cu acesta vor pleca”, ne-a declarat Nicușor Hagiu, directorul DJST Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro