DJST Brăila a lansat numărul 11 al revistei “Sportul Brăilean” | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

DJST Brăila a lansat numărul 11 al revistei “Sportul Brăilean”

• evenimentul a avut loc, ieri, la ora 14.30, la Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati” • ca de obicei, revista cuprinde rubrici cunoscute deja, dar are şi subiecte de unicitate

 

Ieri, la ora 14.30, la sediul Bibliotecii Judeţeane “Panait Istrati”, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila (DJST), a lansat numărul 11 al revistei “Sportul Brăilean”. Eveniment la care au participat Mircea Cărbunaru, coordonatorul publicaţiei, directorul DJST Neculai Pascu, profesorul Nicolae Cimpoae, Virgil Matei, Edi Bucureşteanu şi o parte dintre autorii articolelor publicate în paginile acesteia.

“Revista a devenit deja o emblemă a noastră şi în fiecare an căutăm să aducem în atenţia brăilenilor cele mai importante evenimente. De exemplu, în acest număr avem un articol deosebit despre ceea ce a fost Hipodromul Brăilei, privit aproape ca un mit. La acea vreme Brăila era un oraş prosper care îşi permitea să investească sume însemnate pentru premierea curselor de cai. Însă mă bucur că am avut inspiraţia ca pe copertă să fie Emil Giurgiu, un culturist care, atunci când revista era la tipar, devenea campion mondial. Şi celelalte articole sunt la fel de captivante”, a spus cu acest prilej  Mircea Cărbunaru, coordonatorul revistei “Sportul Brăilean”.

Emil Giurgiu, sportiv care acum este legitimat Gold Star Gym Baia Mare, a vorbit despre cariera sa sportivă dar mai ales despre performanţele din acest an când a devenit campion balcanic, european şi mondial.

“Anul 2019 mi-a adus cele mai mari satisfacţii, am cucerit două medalii de aur la Campionatul Balcanic, la masters şi la seniori, am devenit campion european şi campion mondial. Suntem o familie de culturişti, soţia Iuliana este campioană naţională şi balcanică în acest an, iar fata a cucerit medalia de bronz. Eu personal voi continua activitatea sportivă şi sper să-mi îmbogăţesc palmaresul cu alte realizări importante”, a declarat cu acest prilej Emil Giurgiu

În afară de interviul cu Emil Giurgiu, din sumarul numărului 11 al Revistei Sportul Brăilean fac parte şi alte articole interesante precum Panoramicul Sportiv, Bucuria de a juca rugby, Hipodromul Brăilei: Cursele de cai în urmă cu un veac, Furnizorii de talente, Pro Memoria Ioan Leu, AOR sub semnul prieteniei, existenţei şi respectului, articol în care se vorbeşte despre Anişoara Cuşmir, care a devenit cetăţean de onoare al Brăilei.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro