Mergi la conţinutul principal

Distracție și premii la ”Easter Egg Hunt Brăila”

* evenimentul devenit deja tradiție și ajuns la a patra ediție, a fost organizat de Forumul Tinerilor Brăila, aproape 120 de copii participând la vânătoarea de ouă

 

 

 

În apropierea sărbătorilor pascale, Grădina Zoologică din Brăila a fost luată cu asalt de micii vânători de comori, dornici să participe la ”Easter Egg Hunt Brăila”, eveniment organizat de Forumul Tinerilor din România-Brăila, în parteneriat cu Primăria Municipiului Brăila, Centrul de Tineret - Brăila Youth Hub și SC Administrația Piețelor și Târgurilor SA Brăila.

Circa 120 de copii au participat la vânătoarea de ouă, aceștia fiind împărțiți pe echipe. Copiii au avut de parcurs un traseu special creat de către organizatori pentru a găsi comorile Paștelui. Pe lângă adrenalina concursului, copiii s-au și distrat, au dansat, au spus poezii, ghicitori, au cântat și s-au întrecut în diverse activități educative pregătite de către tinerii voluntari.

”Ediția de anul acesta a evenimentului Easter Egg Hunt a fost unică deoarece distracția și suprizele, bucuria și entuziasmul copiilor, cadrul animat și varietatea mare de animale cu care copiii au interacționat pe parcursul probelor au făcut din acest program unul de excepție. Mulțumim tuturor micilor participanți, părinților și voluntarilor implicați în cadrul proiectului!”, ne-a declarat Gabriel Ion, președintele Forumului Tinerilor Brăila.

La finalul vânătorii toți participanții au primit premii din partea organizatorilor.

Forumul Tinerilor Brăila și Centrului de Tineret-Brăila Youth Hub pregătesc și alte surprize pentru copii și adolescenți. Astfel, după Paște, va avea loc un concurs județean de cultură generală, apoi o manifestare dedicată Zilei Europei.

De asemenea,  până pe 7 mai se desfășoară recrutările pentru voluntari în cadrul Centrului de Tineret-Brăila Youth Hub, primul centru din Brăila dedicat exclusiv copiilor și tinerilor. Din 8 mai vor începe înscrierile la atelierele centrului, 31 de activități diverse urmând să fie organizate.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro