Mergi la conţinutul principal

Dispare şi măseaua stricată Dan Păun

Vin alegerile din 2020, iar şobolanii din politică părăsesc corăbiile avariate şi speră să se urce în bărci sigure care să le asigure supravieţuirea politică. Cazul consilierului Dan Păun, de la ALDE Brăila, este emblematic. Individul, un traseist de carieră, a anunţat că părăseşte partidul care l-a făcut consilier local municipal pentru că, sanchi, nu se mai simte “reprezentat de conducătorul acestuia”.

Şi cică Dan Păun ar fi devenit şeful unui partid despre care nu a auzit nimeni: Partidul Puterea Umanistă. A, uite mi se şopteşte în cască că e partidu' securistului Voiculescu. E, acu' mai vii de-acasă!

Revenind, Dan Păun de la Brăila, de care nu a auzit nimeni dincolo de Dig, nu se mai simte reprezentat, fraţilor. Păi, parcă Dan Păun trebuia să îi reprezinte pe cei care l-au pus pe listă, în 2016, nu invers.

În sfârşit. Este bine că se face curăţenie în politica din Brăila, că dispar nişte traseişti notorii. Emilia Meiroşu ar trebui să nu fie reprimită în PSD, iar Dan Păun să fie folosit cel mult pe post de cârpă de şters pe jos de oportuniştii din PNL Brăila în şedinţele care au mai rămas din actualul CLM Brăila.

Faceţi-vă, mă, treaba cu Dan Păun până la alegerile locale, folosiţi-l în cele mai parşive moduri, după care daţi-i flit, scuipaţi-l pe caldarâm ca pe o măsea stricată.

Şi mai o rugăminte, de data asta adresată brăilenilor. Lăsaţi-l pe Dan Păun să spere că va prinde un os de ros şi în viitoarea legislatură. Spuneţi-i că se va regăsi pe listă, pe un loc eligibil, că Brăila contează pe el.

Daţi-i speranţe lui Dan Păun, lăsaţi-l să creadă că nu a trădat degeaba ALDE. Iar când o fi să mergeţi la vot, explicaţi-i traseistului Dan Păun că locul său este la lada de gunoi a istoriei. Ideal ar fi ca şutul pe care o să i-l administraţi în fund să îl doară cel puţin 8 ani de-acum înainte, cât a fost el consilier local degeaba. (ALDE Nimeni în Drum)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro