Mergi la conţinutul principal

Dispar gunoaiele şi mizeria de la blocurile din Viziru III şi Viziru II

* Seroplant și SUPAGL au declanșat o amplă acțiune de curățenie în aceste zone

 

 

 

 

Recent, s-a declanşat de către Serviciul Seroplant și Serviciul de Utilitate Publică, Administrare și Gospodărire Locală (SUPAGL) o amplă acţiune de curăţenie în Viziru III şi II. Începându-se cu zona blocurilor A, unde libertatea prost înţeleasă, acutul spirit al proprietăţii (pe domeniul public!) şi lipsa de civilizaţie au condus la aspecte degradante: mizerie şi gunoaie mascate de înălţimea gardului viu, în care s-au adunat şi frunzele, deşeurile aduse de vânt. Mizerie la care s-a adăugat, pe spațiile verzi, amenajarea unor așa-zise grădini, cu tot felul de mese, grătare și vechituri. Şi lista  dezordinii poate continua. 

Acum, spaţiul verde se curăţă total, se plantează gard viu de talie mică şi diverşi puieţi. Ar trebui lămurite lucrurile şi cu acele protecţii din beton de la fostele instalaţii de gaz metan, care or să facă notă discordantă cu zona scoasă la lumină. De precizat că plantarea de gard viu şi curăţenia este definitivată de la parcul Caporal Muşat şi până la benzinăria din Barieră, iar pe partea de vizavi a Căii Călăraşilor (între str. Pontonieri şi Răzoare) sunt în desfăşurare lucrări asemănătoare cu cele din Viziru III.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro