Mergi la conţinutul principal

Directorul tehnic, Sorinel Meca, va fi și antrenor secund la HC Dunărea

* astăzi, Eugen Jelesneac își sărbătorește ziua de naștere * la ceas aniversar, acesta a fost reconfirmat ca secund la HC Dunărea II și principal la echipa de junioare III * Irina Chiș rămâne la grupa de junioare IV

 

 

După ce au fost anunțate jucătoarele și antrenorul principal, astăzi este rândul celor din staff-ul tehnic să fie prezentați oficial și anume este vorba despre Sorinel Meca, director tehnic, Eugen Jelesneac, antrenorul secund al satelitului din Divizia A, și Irina Chiș, coordonatoarea grupei de junioare IV.

 

Sorinel Meca – director tehnic și antrenor secund la HC Dunărea

 

Profesorul Sorinel Meca va continua să dețină funcția de director tehnic la HC Dunărea, acesta fiind totodată coordonatorul grupelor de copii, minihandbal, junioare IV, junioare III, Divizia A și Liga Națională. Din aceată vară, Meca va fi alături și de Aurelian Roșca la echipa mare, acesta fiind desemnat ca antrenor secund.

“Ca antrenor la LPS Brăila, profesorul Sorinel Meca nu mai are nevoie de nicio recomandare în materie de handbal și de performanță. Acesta are în spate un bagaj mare de rezultate în handbalul juvenil, a obținut medalia de argint cu echipa de juniori II și a lansat în marea performanță mulți jucători. În perioada 2010-2016, a fost director la LPS Brăila”, se specifică în comunicatul emis de clubul brăilean de handbal.

“HC Dunărea este echipa fanion a orașului și cât timp suntem brăileni ne dorim cu toții binele acestei echipe. Ne vom uni forțele și sper să ajungem acolo unde ne dorim, atât noi cei de la club cât și publicul spectator. Îmi voi pune la dispoziție întreaga mea experiență în domeniu, așa cum am făcut și sezonul trecut, dar voi da o mână de ajutor și celor care se vor ocupa de formarea grupelor de handbal ale clubului nostru”, a precizat profesorul Sorinel Meca.

 

Eugen Jelesneac continuă să pregatească și grupa de junioare III

 

Sezonul trecut, HC Dunărea a avut înscrisă în campionat grupa de junioare III, care este pregătită de profesorul Eugen Jelesneac. Echipa a fost înscrisă în campionat cu toate că a avut în componență jucătoare mai mici de vârstă. A fost un campionat pregătitor celui care va începe în septembrie și în care clubul va avea un obiectiv îndrăzneț. Pe langă grupa de junioare III, profesorul Eugen Jelesneac va fi alături de Cristi Preda și la echipa de Divizia A.

“Ne înscriem în campionat cu gândul de a avea rezultate. Sezonul trecut am crescut de la meci la meci, dar în cel care începe în septembrie vrem să culegem și puncte. Ne mai lipsesc câteva criterii pe care Federația Română de Handbal le punctează în plus, cum ar fi un portar de talie, dar vom munci și ne dorim cu toții să ajungem între primele echipe din țară, a punctat profesorul Eugen Jelesneac.

 

Irina Chiș rămâne la echipa de junioare IV

 

Irina Chiș a preluat grupa de minihahndbal în 2018. Sezonul trecut antrenoarea a participat la Festivalul Național de minihandbal, competiție organizată de Federația Română de Handbal. În campionatul următor această grupă va participa în campionat.

“Momentan, fetele sunt în vacanță, vom începe antrenamentele undeva la începutul lunii august. Vom continua să facem trei patru antrenamente pe săptămană, în funcție de disponibilitatea pe care o vom avea în Sala Polivalentă. Ne dorim să creștem, să ne formăm ca sportivi și încet încet să avem și rezultate. Selectia pentru a aduce și mai multe fete la HC Dunărea va continua”, a declarat antrenoarea Irina Chiș.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro